fredag 17. januar 2020

Vindusfolie bad

Vindusfolie bad

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre baderomsløsninger her. Søk etter vindusfolie bad på den nye KensaQ.


Vindusfolie bad

VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel av prisen. Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn. Vår kolleksjon består av et bredt utvalg av design som er perfekt til vindu på bad , kjøkken, soverom, på dusjkabinett, vitrineskap, glassdører og kontor.


Vindusfolie skjermer for uønsket innsyn, samt bidrar til et bedre inneklima. Foto: Fantasi Interiør. Flere merker finnes på markedet, blant annet Lineafix og d-c-fix, som kommer i et stort antall design. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så.


Vindusfolie bad

Samtidig hindrer vindusfolie at lyset inn i rommet den er montert på, blir like skarpt. Hos oss finner du vindusfolier i forskjellige varianter. Du kan velge om du vil ha vindusfolie med mønster, matte eller fargede. Velg mellom masse forskjellige folier til dine vinduer.


Skal det være litt mer moro har vi noen fine folier med mønster, eller kanskje en av våre solfilm med UV-filter passer bedre til ditt behov. Med Bokstavfabrikken. Vi har mange forskjellige mønstre og skreddersyr og kapper folien etter dine mål.


Vindusfolie bad

Perforert vindusfolie vil virke slik at den som er nær perforeringen vil se gjennom folien hvis lysforholdene er tilstede. Dvs sitter du på en buss med slik folie på vinduene ser du gjennom pga forhold. Finn vindusfolie bad hvis du ser nå. Men faktum, spisestue med kjøkken er betydelig del av en masse ting.


Vindusfilm er en folie som festes innvendig på vindusglasset. Filmen gir et pent frostet utseende som harmonerer godt med fasaden. Folien blir mye brukt på bad og på kontorer. Nettbutikk med stort utvalg av vindusfolie. Perfekt til å skjerme innsyn på bad , soverom, kontor, dusjkabinett m. Finn din favoritt og heng den enkelt opp med vann!


Forbipasserende og naboer kan være hyggelig, men kanskje har hverken de eller du lyst til at de skal kikke rett inn på badet ditt? Løsningen kan være selvklebende vindusfolie. Eierne ønsket seg et annerledes bad. De valgte en nostalgisk stil med farger som skilte seg ut fra resten av huset. PERSONLIG PREG PÅ BADET: Store vinduer uten gardiner gir mye lys til badet.


Medisinflasker og en grønn plante i vinduet er enkel pynt og gir badet en landlig. Denne oversikten oppdateres kontinuerlig og er kun en indikasjon på lagerstatus. Ved stor pågang, som i kampanjeperioder, kan utvalgte varer bli utsolgt i løpet av. Vi dekorer vinduer med alt fra fullfarge foto til frostet folie, og tilpasser selvsagt vindusdekor til firmaets logo, farger og profil. Mange som har sverget til innvendige persienner, eller værbestandige persienner som er montert utvendig, vil oppdage at vindusfolie på mange måter er overlegne i forhold til persienner.


Det er mulig å få billige persienner, men persienner av god kvalitet er dyre, og da særlig de utenpåliggende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg