torsdag 23. januar 2020

Trebitt terrassebeisfjerner

RENS: Fukt underlaget med kaldt vann. Produktet skal virke i – minutter. På store terrasser er det praktisk å jobbe felt for felt.


Kraftig rensemiddel med blekeeffekt til tidligere behandlede terrassegulv. Noen timers arbeid er alt som trengs for å med god samvittighet kunne slappe av i inntil tre år på den sesongklare terrassen.

Dermed gjenstår kun å nyte sommeren! En enda mer effektiv måte å få en pen terrasse! Dette reduserer effekten. Fukte underlaget lett med kaldt vann. Unngå dammer med vann.


La virke i - min. Skrubb gulvet godt med en stiv langskaftet kost for å skrubbe flaten ren.

Skyll godt med rikelig mengder vann. Benytt hageslange, ikke høytrykksvasker. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der. Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet.


Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid. Bytt farge på terrassen i år! Få inspirasjon til å gjøre terrassen og uterommet klar for sesongen!


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Den både renser og lysner treverket, og sørger derfor for forlenget. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen.


Inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket. Trebitt oljebeis gir et naturlig vakkert utseende. Unik renseeffekt gjør det enkelt å skifte farge. Beregningsprogrammer Bygger´n hjelper deg Bygger´n Klubben Finansiering med.


Beskrivelse av førstehjelpstiltak AVSNITT 4: Førstehjelpstiltak Merknader til lege Behandle symptomatisk.

TREBITT TERRASSEBEISFJERNER 4L. Kontakt spesialist på giftbehandling om store mengder har blitt svelget eller inhalert. Fjerner effektivt gammel terrassebeis. Renser og lysner treet. Gir optimalt underlag for nytt strøk.


Vanntynnet oljebeis i en flott brun farge. Den skal ikke tørke, så pass på å holde overflaten fuktig. Terrassebeisen gir en transparent farge på. Vask grundig med stiv børste og vann. Slik klargjør du tidligere beiset terrasse for et nytt strøk: 1. Gjenta behandlingen hvis gulvet er veldig skittent eller har flere lag beis.


Helt ytterst mot været trenger huset en beis som beskytter og står i mot sol og regn, vind og snø. Kledningen beskytter huset. Butinox beskytter kledningen. Den optimale uteplassen er den som krever lite vedlikehol og som holder seg like pen og attraktiv år etter år. Beis er det nærmeste du kommer en naturlig behandling.


Få tips til fargevalg og se fargene her. Slik at du har mest mulig tid til å nyte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg