mandag 27. januar 2020

Store maljer

Snøreringer eller maljer benyttes når man skal føre tau eller snor gjennom stoff uten at stoffet skal ta slitasje. Hos Skinnlåven har vi et stort utvalg maljer og snøreringer i forskjellige størrelser, materialer og utforminger som passer det meste! Lekre store maljer i lekker metallfinish.


Spesielt godt egnet til Zision Silent Setter som har deler til denne størrelsen. Bruk maljer til stoff, gardiner og presenninger.

Med maljer forsterker du hull i gardiner og andre tekstiler. Litt kraftigere maljer passer utmerket til presenninger, båtkalesjer og lignende. Hos oss finner du maljer i ulike størrelser og verktøyet som kreves for å montere dem, som stanseverktøy og maljetenger.


Her finner du et bredt utvalg av snortoppere, snorender og maljer i forskjellige størrelser og former. Ingen av produktene inneholder nikkel. Hent i butikk er tilgjengelig på et stort antall produkter, da denne servicen også omfatter vårt Kun Online sortiment. Butikken har ikke Kun Online produkter på lager, det må derfor forventes en leveringstid på 4-virkedager før varene er klar til henting i butikk.


Ser du etter maljer i gardinene er det et stort utvalg hos Princess.

Enten du ønsker enfarget eller mønstrete, lystett eller florlett, moderne eller lukseriøst, utvalget er stort. De fleste gardinene passer både i stue og på soverom, og passer til de fleste typer stenger. De er likevel lettest å bevege hvis stengene ikke er for tykke.


En kraftig presenning. Maljene har en rivestyrke på ca. Et miljøvennlig produkt med lang levetid ved riktig bruk. Gardinene henger flott med lite eller helt uten en søm.


For å gjøre gardinhodet stødig slik at den faller pent, brukes det et spesialbånd (Vliseline) med lim på baksiden øverst på gardinen. Båndet festes til gardinen med strykjern. Lag dine egne maljegardiner.


Vi anbefaler maljer pr. Enkel bruksanvisning følger med. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Toso Norge AS er leverandør av et stort utvalg av gardinoppheng, liksom gardinstenger- og skinner, liftgardin-teknikker og rullegardiner.


Alle produktene lages måltilpasset etter kundens spesielle behov, og selges gjennom forhandlere i hele Norge. På folkedrakt brukes to typer maljer , enten runde, fylte med filigransmønster eller gjennombrutt bladmønster med åpning til å dra en snørelenke eller et bånd gjennom, eller enkle ringer med eller uten kantstilte blad.

Store maljer med verktøy. Kontakt Rainbow Tekstil. Har du spørsmål eller kommentarer kan du komme i kontakt med oss ved å benytte vårt kontaktskjema, ringe. Antall Legg i handlevognen. Tilbehør til båtdekk.


Det er stor variasjon i farger og i forklemønster. Skinnlåven fører maljer og snøreringer i forskjellige materialer og farger - slik at du kan få de til å gå i ett med designet du ønsker! Alt har selvfølgelig topp kvalitet!


Deretter lages hull for maljene. Sikre at dine gaver kommer frem til Jul.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg