mandag 20. januar 2020

Vitra knagg

De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi.


Design objects from timeless creations to the newest products by contemporary designers. The Dots knagg , eik, stor 24NOK.

Se Ting sitt store utvalg av knagger, knotter, knaggrekker og håndtak i mange ulike fasonger og farger. Hang it all er en funksjonell og flott designklassiker, og et dekorativt alternativ til enkle knagger. Heng opp tingene dine med lekre knagger og praktiske hengere. Se hele utvalget på IKEA. The Coat Dots er små og fargerike kuler som festes til veggen.


Veggmontert knagg fra Cascando - kombinert bøyle og knagg - i lakkert. Norsk interiørbutikk på nett. Håndplukket utvalg av interiør og designmøbler.

Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få nyheter og tips rett i innboksen. I tillegg får du 10- i rabatt på ditt første kjøp.


Gjelder alle varer til ordinær pris. Produktet ble lagt i handlekurven. De treboltene i Hang It All passer til mange klær og tilbehør, og flere klesstativ kan kombineres sammen for å danne et større stativ. DIMENSJONER Høyde: cm.


De kan grupperes i arrangementer eller i lineære rekker med tre eller flere Coat Dots. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud.


Ferm Living Kroker på veggen eller knotter på skapdøren din kan utgjøre hele forskjellen i et rom. Denne kroken er i messing og mose agate. Se de gode tilbudene på f. Harald Krogsæter AS er Norges ledende totalleverandør av inventar og utstyr til skoler og det offentlig. Gjennom snart år har vi utviklet og solgt inventar for.


Vil du ha inspirasjon, nyheter og fordeler fra Eske?

Verket Interiør er en norsk interiørbutikk og nettbutikk. Disse magnetene er utrolig sterke og holder garantert håndklet ditt på plass. Vitra Coat Dots er fargerike. Perfekte til Missoni sine håndklær.


Ståltråd med hvitt belegg, kuler i forskjellige farger. Størrelse: 3x 5x 170mm. Den er i dag et kjent design objekt hyppig brukt i private hjem og offentlige bygg. Den dekorative knaggen er fin alene eller flere ved siden av hverandre, og hjelper deg å holde orden. Gubi Matègot knagg sort.


Den filosofien har vært veldig effektiv, for det er ikke bare barna som har nytt godt av den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg