torsdag 9. januar 2020

Stue innredning

Stue innredning

INNREDNING STUE : Et sofabord behøver ikke være stort eller massivt, flere ulike bord kan gi et lettere og mer spennende uttrykk uansett størrelse på rommet. Den reiseglade familien var ikke helt fornøyd med stuen sin, hvor de få, men store møblene sto opp langs veggene og ropte til hverandre, og de mange fine funnene. Det er derfor godt å kunne slappe av på sofaen, og kose seg med familien i en stue som utstråler hjemmets stil og sjarm. Schmidt tilbyr utallige stueløsninger med stuemøbler som enkelt kan tilpasses din smak og ønsker for stueinnredning. Bo Naturlig gir deg gode råd om hvordan du skal tenke dersom du skal innrede stuen, eller ommøblere den du allerede har.


Stue innredning

Grunnprinsippene får du her. Ved å dele denne siden sier du deg enig i IKEAs vilkår og betingelser. Inter IKEA Services B. V er eieren av all intellektuell eiendom, f. Farger, materialer og belysning vil ha mye å si for hvordan stuen oppleves.


Les interiørarkitekt Cecilie Claussens tips til hvordan du kan innrede din stue. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhol vil vi be deg om å bruke Edge. INNREDE STUE : En klassisk tabbe er å plassere alle møblene i rommet langs veggene. Setter du salongen i sentrum får du gode gangsoner rundt. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små. Har Kari-Ann Norges vakreste stue ? Stuen i Bodø er innredet i luksuriøs landstil. TV-en for mange en uunnværlig del av stuen.


Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. Er du ikke helt fornøyd med innredningen eller leselyset i stua? Slik innreder du stuen. En stue skal dekke flere funksjoner og behov, noe som kan gjøre den utfordrende å innrede.


Stue innredning

Modulsofaen som sto øverst på ønskelisten er på plass. Men stuen er for liten og sofaen ble for stor. Vi viser deg noen enkle grep slik at du unngår. Er du på utkikk etter et nytt badeværelse som gir deg til lyst til å stå opp om morgenen, så la deg inspirere av våre mange muligheter. Finn inspirasjon her.


Og det kan være en utfordring å innrede. Fra kald til koselig tv- stue Lite er bedre enn å krype opp i sofaen en fredagskvel gjerne med en fin film og en stor skål smågodt. Inspirasjon når du skal male inne. Vi har gitt tv-stuen et løft.


Stue innredning

Ta en titt på disse rommene, kanskje du får noen ideer til hvordan du kan male hjemme hos deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg