tirsdag 14. januar 2020

Tømmerpanel innvendig

Egenprodusert tømmerpanel av ypperste kvalitet fra Stangeskovene. Vi har utsalg i Halden, Kløfta, Årnes, Fetsun Romerike, Lillestrøm. Innvendig panel er trendy, bærekraftig og bidrar til et godt innemiljø.


Maxbo har et bredt utvalg av ulike paneltyper. Utforsk de ulike panelene Velg mellom malt, beiset, oljet eller ubehandlet panel. Paneln benyttes på vegger. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Skal innvendig panel mellomlagres ute på byggeplass, er det viktig at det lagres tørt.


Ikke legg panelet utendørs, i en fuktig garasje e. Lagre panelene i tett plastemballasje. Lagres panelene i et solrikt rom, er det smart å dekke dem til, ellers vil panelene mørkne der sola kommer til. Pass på at avslutningene ikke kommer på bordets profil.


For stående paneler lages limte hjørnekasser, mens det ved bruk av liggende panel gjerne benyttes innvendig eller utvendig hjørnelist. Ved dører og vinduer benyttes utforinger for å oppnå riktig avstand til overflaten på innvendig vegg. Deretter festes karmlisten.


Utvendig hjørne avsluttes med en vinkellist eller en utvendig hjørnekasse. Innvendig hjørne avsluttes enten mot hjørnelist eller mot innvendig hjørnekasse. På dør og vindu benyttes utforing, slik at man oppnår riktig avstand til overflate innvendig vegg. Kan monteres stående, liggende eller diagonalt.


Valgkriterier for panel er egen smak, stil og trender for hus og hytte. De mest vanlige profilene er: skygge, rustikk og faspanel. De fleste profiler leveres i gran og furu.


Endefreste panelbord kan skjøtes. Når man i tillegg gir den et strøk beis, her i fargen skigar er det med på å optimalisere resultatet. Tømmerpanel , med sin runde, lune form passer utrolig godt på en hytte.


Tømmerpanel innvendig

Behandling av panelen er gjort hos Vyrk AS. På denne hytta har Laila Sjøholt valgt tømmerpanel på veggene i inngangsparti, stue og kjøkken. HASÅS - UTVENDIG KLEDNING Tradisjonsrik bedrift med over års erfaring! Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben.


Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Her har vi også vårt produksjonslokale. For de som synes villmarkspanel blir for vilt, tømmer for. Norges ledende produsent av innvendig panel. Stort sortiment på panelprofiler.


Furu, gran, mdf – overflatebehandling med beis og maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg