mandag 20. januar 2020

Trestjerner gulvmaling trapp

Merkevarene til lave priser. Elastisk, akrylbasert betongmaling. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


TreStjerner Gulvmaling har svært god vedheft og slitestyrke. Gulvmalingen kan brukes på tre- og parkettgulv, laminatgulv, vinylbelegg og betong. Malingen bygger en film som beskytter treverket. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp : lakk, maling, olje og hardvoksolje. Vi har produktet som passer ditt.


Den er enkel å bruke, og krever svært lite forarbeid. Malte gulv og trapper gir også uendelige valgmuligheter når det kommer til farger og personlig preg på rommet. Trestjerner gulvmaling fås i glansgradene blank, halvblank og matt. Og med gulvmaling er det ikke noe problem om du blir lei av den fargen du har valgt. Sperrer mot gjennomslag fra kvister og fargestoffer i treverket.


HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk. TRESTJERNER Sigural Epoksy Gulvmaling B-del. FDV-datablad - Norsk. Brukes på gulv og trapp i treverk og parkett, samt møbler.


Lakken er hurtigtørrende og luktsvak. Anvendes på tidligere ubehandlede, lakkerte, oljede og lutede flater. Trenger du et lite dytt for å komme i gang med å male trappen ? Da har vi et inspirerende prosjekt du kan ta utgangspunkt i. Enten du har en moderne leilighet eller et eldre hus, kan malte gulv nettopp gi deg den stilen du er ute etter. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere malte trappevanger og rekkverk.


Trestjerner gulvmaling trapp

Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret. Han forteller at folk som opplever at det nylakkerte eller nymalte gulvet tåler lite, som regel ikke har overholdt herdetiden. Den er lett å påføre, er hurtigtørkende og gir meget god vedheft til underlaget.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Gulv, Gulv,. Har oljens utseende og lakkens bruksegenskaper.


Trinnene er spesielt utsatt for slitasje, og normalt må man vedlikeholde trappen oftere enn gulvet. Maxbo har gulvmaling til alle underlag som for eksemepl tregulv, laminatgulv, parkettgulv og betonggulv mfl. Produktet består av består av en pigmentert herderdel og en epoksydel som blandes sammen. Teknisk datablad Egenskaper og fordeler Fremragende slitestyrke og kjemikaliebestandighet. TRAPPEMALING: En slitt trapp i furu eller eik kan få nytt liv med maling.


Vask godt, mattslip og påfør grunning, før trappen males med to strøk gulvmaling. Med maling er det enkelt å sette personlig preg på trappa. Produktet er lett å påføre, er hurtigtørkende og gir meget god vedheft til underlaget. Fås i Blank, Halvblank og matt.


Selges ikke fra nettlager. Innendørs gulvolje til tre og parkettgulv. Gir gulvet en eksklusiv, silkematt overflate som føles myk og behagelig å gå på. Kan blandes i mange farger.


Vannbasert slitesterk og luktsvak silkematt lakk til tre- og parkettgulv. Gir et lyst moderne utseende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg