tirsdag 21. januar 2020

Terrakottakrukker

Vi holder til i Vestfold og driver med salg og produksjon av torv, jord og stein til hage og anlegg. Sundland Torv og Jord er eid 1 av Bjørnar Gjein. Noe som ikke krever så mye tid er å friske opp gamle potter du har stående, og maler du de med murmaling slik jeg har gjort her tåler de vær og vind og kan stå ute hele sesongen. Jeg startet med å male noen nye terrakottakrukker fra Ikea, og så fint som resultatet ble skal de gamle terrakottakrukkene få noen strøk maling og.


Våre krukker kommer fra forskjellige verksteder i Toscana som har utviklet metoder for å lage.

Stort udvalg i terracotta krukker til haven, orangeriet eller stuen. Vælg selv om det skal være den lækre italienske terracotta, den rustikke terracotta fra. INGEFÄRA terrakottakrukker er en moderne versjon av tradisjonelle terrakottakrukker og -underskåler. Terrakotta er blitt brukt gjennom mange år til skulpturer, bygninger og leirtøy.


Materialet er ideelt til krukker, fordi det er porøst og holder på overskytende vann, slik at planten kan suge fukten til seg ved behov. Vi importerer håndlavede toscanske krukker, der kan tåle det danske klima. Salg til både private og erhverv.


Da skal jeg male mine gamle terrakottakrukker som har en heller trist tilværelse i uteboden.

Takk for tipset og en inspirerende side. Terrakottakrukker som kan brukes til å lage alt fra pyntgjenstander til å plante urter. Krukker av rød terrakotta med et lite hull i bunn. Playbox hos Adlibris.


Pakning af krukkerne samt den høje. Vi tilbyr et bredt sortiment på nett. Terakottakrukker med mørkeblå lokk. Store krukker for brø og cookies, mindre krukker for kaffe, te, spagetti, kjøkkenutstyr og en vinkjøler.


DIY: Slik patinérer du terrakottapottene med modellgips. Her får du en superenkel oppskrift på patinering av terrakottapotter. Resultatet blir både røft og rustikt.


Inspiration til haven og hjemmet. Pynt med klassiske og moderne italienske krukker og potter i originalt design. Køb online, vi leverer i hele Danmark. Vår gjør-det-selver Julia har flere terrakottakrukker i to ulike størrelser og velger å lage to ulike mønster på toppen av krukkene – en variant med striper med ulike mellomrom, og en med ensfarget trekantmønster.


Synes også veldig godt om terrakottakrukker.

Har dessverre vært uheldig med frosten en del ganger, men har blitt flinkere å oppbevare de tørt vinterstid. Leder du efter firkantede krukker? Runde, høje, eller lave krukker? Sorte, blå eller helt andre krukker?


Så er Krukkeshop et godt sted at starte. Vanligvis planter jeg stemorsblomster i ulike terrakottakrukker , men denne gangen ville jeg prøve noe nytt. Jeg hentet fram kopper og en krukke med blomstermotiv for litt utradisjonell planting.


Koppene er små, det går ikke mer jord i enn det som er rundt planten. De blir bare finere med årene, og passer inn over alt! For krukker som skal stå ute hele året er det viktig at du velger noen som er frostsikre. Terracotta - terrakotta Disse flotte blomsterkrukkene i terrakotta er direkte importert fra Italia. Krukkene er håndlagede og kommer fra en liten familiebedrift helt.


Dekorerte terrakottakrukker. Mal krukken med malingen. Bruk to strøk om nødvendig, og la malingen tørke helt. Ny blogg for alle hageglade! Nytte, inspirasjon, trender og smarte tips.


Alt om planter, blomster, kjøkkenhage og utemøbler. Egentlig vil jeg anbefale terrakottakrukker hvis de skal flyttes mye. De veier mindre og er vakre. Ellers er terrazzokrukker i skuddet om dagen, og også turkise krukker.


I fjor solgte vi våre første hvite firkantete krukker. Elegant luksushotellpå strandenLuksushotellet Club Sera har interiør inspirert av et Ottomansk palass. Den fantastiske arkitekttegnede hagen har dekorative detaljer som for eksempel terrakottakrukker og romerske buer. Det også en ny trend.


Hotellet har flere à la carte restauranter (mot reservasjon og avgift), barer og et eget diskotek.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg