tirsdag 21. januar 2020

Store krukker udendørs

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Krukkegården, en annerledes handleopplevelse.


Vi leverer krukker , plantestøtter, hagekrukker, pizzaovner, bålfat, utepeiser og hagetilbehør. Hvert år ser vi resultatet av mangel på kunnskap om planting og planter og kanskje aller mest om planting i krukker. Først og fremst tenker vi på krukker som skal stå ute hele året.


Viktigst er at forsikrer seg om at krukkene virkelig tåler frost.

At de ikke er laget i et materiale som langsomt forvitrer gjennom kalde vintres påvirkning. Fandt du ikke de krukker du ledte efter? Så brug evt vores søgefunktion øverst på siden eller ring til os eller send en mail, gerne via kontaktformularen her på hjemmesiden. Se det store sortiment af udendørs krukker til haven hos Plantetorvet. Bestil holdbare havekrukker online.


Det er ikke sikkert at du har tenkt på det, men en og samme plante kan fortone seg ganske forskjellig dersom den plasseres i forskjellige krukker eller potter. For å få en liten oversikt over de utrolig mange mulighetene som BAUHAUS har når det gjelder potter og krukker til hjem og hage, kan vi først kikke litt på blomsterkrukker! Uanset om du har en stor terrasse eller lille altan, får du mulighed for at sætte et personligt præg på din udendørs indretning. Vores udvalg omfatter krukker til haven i forskellige farver, designs, størrelser og materialer, så du finder med garanti en krukke, der passer ind hjemme hos dig.


Desuden er alle vores krukker slidstærke. Se årets nye krukker til terrassen Nå har vi fått inn mange nye flotte utepotter for sommersesongen. Du kan velge mellom stilige blomsterpotter i plast, keramikk og kurver. Pottene finnes i mange forskjellige former og fasonger. Så nå har du mulighet til å få det ekstra fint på terrassen med frodige krukker.


Forårets komme betyder, at det er tid at flytte de planter u der ikke kan tåle nattefrost. De har overvintret sikkert indendørs i krukker og potter, der nu skal køres ud på deres sommerplads – eller findes en ny plads til denne sommer.

Handle enkelt på nett - hent i butikk. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


En af de store udfordringer ved mange af de store udendørs krukker er, at de ofte er ret tunge. Både krukken i sig selv, men i særdeleshed også når der kommer jord og planter i. Bora er en italiensk produceret letvægtskrukke med indbygget selvvanding. Som du måske har bemærket i vores webshop, har vi meget store krukker til både indendørs og udendørs brug.


Nogle så smart indrettet at de leveres uden bundhul, så du selv kan bestemme hvor du vil bruge dem. Ved udendørs anvendelse skal du altid selv bore huller i bunden af plantekummen for at dræne krukkerne inden frost. Krukker og utepotter til sommerblomster, stauder, busker og trær er utrolig dekorativt og passer på alle uteplasser. Blomsterkasser og pidestaller til å ha utendørs. Se hele utvalget utepotter på ikea.


Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Runde krukker i Chokoterracotta - med ranker a la italienerstil. Som altid med chokoterracotta er der en vis variation i nuancerne.


Se alle tre billeder for forskellene, Vi matcher altid krukkerne så godt som muligt hvis der bestilles flere styk pr. Leder du efter store krukker til haven eller som dekoration ved hoveddøren, er vores Kiri- eller Ancona- krukker i plast måske den rette løsning. Disse havekrukker udmærker sig ved at være vind- og vejrbestandige og vejer derudover betydeligt mindre end krukker i keramik.


Fra et designsynspunkt kan en krukke nesten aldri bli for stor utendørs. Selv på en liten balkong er det bedre med én stor krukke enn mange små, skriver Dengin. Hun anbefaler å velge en så stor krukke som mulig i forhold til plassen du har til rådighet.


Se vores krukker og planter til udendørs brug. Klik her, og se mere. Krukker i mange former, størrelser og materialer. Vi har et stort udvalg til lave priser.


Fra fjærlette glassfiberkrukker til tunge betongkrukker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg