onsdag 8. januar 2020

Trestjerner gulvlakk vannbasert

Trestjerner gulvlakk vannbasert

På utkikk etter lakk? Bestill enkelt i vår nettbutikk. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje.


Trestjerner gulvlakk vannbasert

Lakk gir den beste slitestyrken, og beskytter treverket mot ytre påvirkning. Samtidig blir flaten enklere å rengjøre. Når det kommer til overflater på gulv eller trapp, og hva de skal tåler av bruk, snakker vi ofte om slitestyrke.


Lakken er hurtigtørrende og luktsvak. Anbefales på tregulv, parkett og kork. Spesielt egnet til belastende gulv, trapper, kjøkkenbenker og møbler, samt lakkering av våtrom.


Trestjerner gulvlakk vannbasert

Kjøp på nett eller i butikk. Anvendes på ubehandlede, tidligere lakkerte (ikke nylagt parkett), oljede og lutede flater. Den er slitesterk, tørker hurtig og luktsvak.


Vi har produktet som passer ditt. Har oljens utseende og lakkens bruksegenskaper. Les tester og omtaler før du kjøper. FDV-datablad - Norsk. HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk.


Trestjerner gulvlakk vannbasert

Teknisk datablad - Norsk. Lys, luktsvak og hurtigtørkende. Vi benytter cookies for å sikre en god brukeropplevelse. Avfallshåndtering Tomemballasje og lakkrester leveres til kommunalt mottak for avfall eller nærmeste miljøstasjon.


Miljømerking Produktet er godkjent av Miljømerking Norge og tilfredsstiller kravene til miljømerket Svanen. TRESTJERNER GULVLAKK VANNBASERT SILKEMATT 3L. Nettlager Selges ikke fra nettlager.


Gir et lyst, moderne utseende. Gulvlakk gjør at du ser det vakre treverket, selv om det er lett å holde rent. To-komponent vannbasert polyuretan lakk med bakteriedrepende effekt. Single-komponent vannbasert polyuretan lakk for tregulv med null utslipp av flyktige forbindelser.


Gulvlakken inneholder aktivt lysfilter som hemmer gulning av treverket og motvirker nedbrytning av lakkfilmen. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Klassisk blank oljelakk for tre og parkettgulv.


Vannbasert slitesterk og luktsvak silkematt lakk til tre- og parkettgulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg