torsdag 23. januar 2020

Terrassebeis best i test 2015

Vi har merkevarene til lave priser. Kjøp terrassebeis hos Obs Bygg. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Hos Plantasjen fant vi i fjor terrassebeis merket B. Den fantes bare i fargen Kastanje, men med hyggelig pris fikk den plass i vår test. Nordsjø gir et mattere resultat enn de øvrige i testen uten at det bør være noe minus.


Terrassebeis best i test 2015

Butinox har nemlig lansert en terrassebeis som tåler regn etter cirka én time, avhengig av temperaturen. Så blir det enda lettere for deg å lykkes med terrassefornyelsen. Les tester og omtaler før du kjøper.


Men, det er uansett det beste for terrassen, sier Sve. Ellers holder jeg selv på Tix-Ett fra Nordsjö og Mester Oljebeis fra Steen-Hansen, kanskje særlig den siste. Men uansett hvilken kvalitetsbeis vi snakker om, kan du finne en test som viser at denne er best. Det er ingen grunn til å behandle med Visir før beising, derimot kan du veldig gjerne behandle med Ovatrol D1. Ved påføring av terrassebeis , er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten.


Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis -fjerner for å fjerne gammel behandling. Vedlikehold gjennom året. Uansett om du velger beis, olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje.


Jeg har kjøpt et liters spann av trebitt terrassebeis i fargen mahogny. Først brukte jeg rulle, og dette så rett og slett helt forferdelig ut. Det ser ut som at det er malt i flere omganger. Jeg prøvde også å ta på et ekstra strøk i går for å se om det ble bedre da, men det ble det ikke.


Jeg har brukt ulike oljer gjennom årene, men har kommet til at den desidert beste oljen er Gjøco terrassebeis. Har 1kvm terrasse, så jeg vet hva jeg snakker om. Profesjonell gaming headset for PC-spillere. Seresultatene t Hyttemagasinet har gjennomført en test av ni ulike terrassebeiser på det norske markedet.


Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Ulempen er at den kan oppleves som noe vanskeligere å få til et jevnt resultat me på grunn av inntrengingevnen i forhold til white spirit-baserte produkter. Slip bort eventuelt grånet treverk. Bruk rikelig med beis, men pass på at det ikke ligger igjen dammer med overskytende beis so m danner en film på overflaten.


Tørk av overskytende beis som ikke trenger ned i treverket. Disse varmepumpene er best i test. Følg anvisningene som følger med. Det er et hav av varmepumper å velge mellom, og det kan være vanskelig å forstå hvilken som er best. I testen har vi inkludert luft til luft-varmepumper, luft til vann-varmepumper og vann til vann-varmepumper, samt en del informasjon om de ulike typene, priser, klima og effektfaktor.


Best resultat oppnås ved å beise 1-bord i hele lengden. Eventuelt overskudd av beis strykes av i lengderetningen med lofri klut. Terrassebeisen skal trenge inn i treverket uten å danne film. Filmdannelse kan føre til flassing. Faxes Elh5er en svenskprodusert vedkløyver som blir best i test på grunn av sin høye byggekvalitet, kompakte design og utmerkede ergonomi.


Maskinen står stabilt på bakken, og selv om konstruksjonen er liggende, er den likevel så høy at man kan jobbe stående oppreist. Noen bæremeiser passer alle uansett lengde og mål, mens noen passer best til større barn. Prøv før du kjøper slik at du ikke ender opp med en meis du må vente til barnet vokser inn i. Flere av bæremeisene har en utfellbar bøyle som gjør at den står støtt på bakken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg