mandag 13. januar 2020

Stort sjakkbrett

Stort sjakkbrett

Vi har sjakkspill på lager. Vær rask, bestill nå! Riktig sjakkutstyr til beste pris. Profesjonell digital sjakklokke. Gjør spillet enda mer interessent.


Stort sjakkbrett

De fleste varer sendes etter èn virkedag. Et stort reisesjakkspill med sølv- og gullfargede brikker og sterke magneter. Lagt sammen med brikkene inni tar dette spillet likevel liten plass. Et stort sjakkspill med spesielle og håndmalte brikker i Fantasy-stil, og et sammenleggbart brett i tre med felter mm. Brikkene er tunge og gode, laget av marmorpulver og har filt under.


Brettet er i eik-laminat med notasjon langs kantene. Det viser til en standard i sjakkturneringer hvor du ikke skal måtte forvente å konkurrere over et brett som har et lommeformat. Denne størrelsen er på mm, og tilsvarer et relativt stort brett for mange som bare har et sjakkbrett fra en tilfeldig bokhandler liggende.


Magnetisk sjakkbrett ( stort , 35cm) 699. Enkelt og pent magnetbrett som er perfekt når man er på reisefot. Staunton Turneringssjakkbrett med brikker.


Nydelig stort sjakkbrett , utsøkt kvalitet, med brikker og brett i ekte tre(lønn). Store brikker og solid oppbevaringsboks i tre til brikkene. Komplett sjakkpakke fra kvalitetsleverandøren Philos. Lakkerte trebrikker produsert i lønnetre.


Stort sjakkbrett

Stort sjakkbrett til inne- og utebruk x meter. Et pent og forholdsvis stort sjakkbrett i Sycamore lønn. Litt mindre enn full turneringsstørrelse. For oss er det viktig å levere sjakkbrett , sjakkbrikker, sjakklokker, sjakkbøker og sjakkprogrammer som er godt egnet til både konkurranse og trening til markedets beste vilkår. Fraktkostnaden er kun 6- kr uansett hvor stort og tungt du kjøper.


Miljø: Vi gjenbruker så mye transportemballasje som mulig. Skriv produktanmeldelse. Logg inn for å skrive produktanmeldelse. Størrelse brett: 5x 5xmm. Uten tall og bokstaver.


Stort sjakkbrett

KJØP PÅ NETT, BYTT I BUTIKK. BEST PÅ KUNDESERVICE. Bildet viser et moderne sjakkbord med stoler i en offentlig park i USA. En litt anderledes og morsom måte å spille sjakk på!


Ringspill og Sutu – den interaktive ballveggen vår, kan også være verdt et besøk dersom to eller flere vil gjøre noe sammen. Nå kommer et smart sjakkbrett som selv flytter motstanderens brikker, og neste generasjon kommer med Amazon Alexa. Sjakk er stort i India.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg