torsdag 30. januar 2020

Test av utendørsmaling

Test av utendørsmaling

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Sjekk ut Test Utvendig Maling. Ifølge Hjort ser halvveisresultatene ganske like ut som de har gjort i tidligere tester.


TESTPANELER: Bærekraftsjef i Folksam, Karin Stenmar og malingsekspert Stefan Hjort. Dette er det verste resultatet noensinne siden Folksam startet med å teste utendørsmaling , skriver Folksam i testrapporten. LES OGSÅ: Slik maler du huset – ta én vegg om gangen Falitterklæring Dette er den femte testen i rekken fra Folksam, og de malingstypene er testet på fire steder i landet over en periode på to år. Maling er en dekkende behandling for treverk. All maling fra Jotun er utviklet, testet og produsert i Norge.


DRYGOLIN fra Jotun har eksistert i godt og vel år. Jeg har malt to ganger med svigerfar, som er malemester, og han anbefaler vanlig Drygolin på første strøk, og Ultimat på andre. Personlig, så kommer jeg til å. Nordens største test av utendørsmalinger er gjennomført i Sverige. Med oppsiktsvekkende dårlig resultat – også for kjente norske produsenter av utendørsmaling.


Undersøkelsen har pågått over to år, og er gjennomført i fire ulike områder av Sverige. Testen er den eneste uavhengige offentlige test av hvordan malingene klarer seg i ulike nordiske klima. Har du spørsmål om noe annet i forbindelse med utendørsmaling ,. Fargen blir ofte litt annerledes når du ser den å veggen, så test hvis du er usikker. Optimal ble det konkludert med at ikke burde brukes utvendig pga liten holdbarhet mot svertesopp. Jotun bestrider testen, men alle andre produktene tålte de påførte soppene.


En utendørs moderne oljemaling med spesielt lang holdbarhet. Malingen har svært god beskyttelse mot det tøffe og varierte norske været, og har langvarig farge- og. Gode akrylmalinger - Perfekt Akrylat, Beckers - One, Nordsjö - Optimal Jotun - 1Aqua, Flügger.


Gode alkydmalinger-Drygolin oljemaling, Joutun - Utendørsmaling. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk.


Test av utendørsmaling Uavhengige testresultater er ofte en god indikator på malingens kvalitet. I tillegg pleier alle malingsprodusenter å gjennomføre tester for å utvikle produkter som er best mulig. Testene gjennomføres imidlertid ikke helt likt, og heller ikke like lenge. Våre ruller og pensler er også av høy kvalitet. Du får dem i alle mulige størrelser og prisklasser.


Se video av vår test her. Norgesmester for lærlinger, og kommende malersvenn, Annie Helen Pedersen hos Malermester M. Bratfoss AS har utført testen. De ulike malingene ble målt opp mot følgende kriterier: Utflytning, dekk, glans og fargematch. OBS har tilbud på oljedekkbeis fra butinox, til 64- for liter.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig.


Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg