tirsdag 14. januar 2020

Styling av leilighet før salg bergen

Besøk oss for informasjon, visninger og prospekter. Meld gjerne din interesse! Sandsliåsens beste tomter! Vi gir deg gode grunner. Bestill online og spar opptil ! Book en Leilighet i Bergen.


Følelsen av å flytte inn i en helt ny bolig er vanskelig å beskrive. Våre kunder opplever at det er trygt å kjøpe hos oss. Skal du pusse opp eller trenger rådgivning og hjelp til innredning? Vi bistår deg gjerne med valg av farger, møbler og interiør for å gjøre din bolig spennende, personlig og delikat.


Mange tenker ikke over at om møblene er ti år gamle, vil også leiligheten se ti år gammel ut. Du trenger ikke skifte ut alt, det hjelper å få inn nye detaljer som gir en følelse av at den er tidsriktig. En miks av nytt og gammelt er fint.


Det kan se veldig rotete ut hvis man har mange ting stående fremme i boligen. La en av våre dyktige boligstylister se over boligen din før salg for å oppnå flere potensielle kjøpere på visning. Hver bolig er unik, vi kommer gjerne på uforpliktende, gratis befaring - ser med nye øyne på din bolig og kommer med nye og kreative løsninger.


Boligstyling kan spille en vesentlig forskjell for boligens salgspris. De siste årene har det blitt stadig mer populært å engasjere profesjonelle stylister for å oppgradere inntrykket av boligen før salg. Mange byråer tilbyr ulike grader av styling , som varierer fra å gi råd til selgeren om hva man kan gjøre selv, til full styling med møbler og pyntegjenstander som utføres av byrået. Cesilie er år, lidenskapelig opptatt av interiør, og har en unik evne til å se muligheter i et hvert rom og i enhver situasjon. Med et mangfold av inspirasjons kilder og et helt eget øye for detaljer i perfekt kombinasjon med en evne til å tørre å eksperimentere med farger, kvaliteter og kreative løsninger.


Alle priser inkluderer full styling , leie av møbler og stylingeffekter, levering og henting fram til leiligheten er solgt eller uker fra visning starter. Forlengelse av leie etter uker er av stylingprisen pr. Fakturabetaling med dagers forfall etter salg. Vi har på kort tid opparbeidet oss en stor kundegruppe og lager av møbler.


Er det rom for å bruke stylist så anbefaler jeg alltid det, litt avhengig av hva slags bolig det er og hva slags møbler de har fra før. Styling ikke alltid viktig. Kunøe sammenligner forberedelse av en bolig før salg med en pyramide.


I boligstylingspyramiden består den nederste etasjen av rydding og vasking, i etasjen over ligger retting av åpenbare feil som løse fliser og hull i døren. Etasjen over inneholder noen nye møbler, maling og litt investering. I den øverste etasjen finner man. Når man skal selge bolig er det en rekke avgjørende detaljer som bestemmer om boligsalget blir vellykket eller ikke.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! En av de yngste og mest drivstoffeffektive flåtene i verden. Len deg tilbake og nyt turen. Vi har stylet en leilighet for et par hundrelapper. Christian Vammervold Dreyer fra Eie eiendomsmegling mener att det avhenger av salgsobjektet om styling er fornuftig eller ikke.


Møbler er flyttet, pynteting pakket ne puter er lånt og blomster er kjøpt inn. Alt for å gjøre klart til annonsering, visning og salg. Heggø anbefaler at man får hjelp fra venner med styling , for venner ser boligen på en helt annen måte. Dette er den løsningen flest foretrekker ved salg av både gamle og nye boliger.


Ved full styling kommer stylisten på befaring før stylingen, hvor kunden får tips og råd når det gjelder fargevalg og lignende. Riktig styling gir både lettere salg og høyere pris, fastslår han. LES OGSÅ: Dette må du ikke vise megleren - Flere budgivere. Og du gir kjøper rom til å møblere leiligheten i fantasien.


Reparer småting som skjemmer. En løs list, ødelagte dørhåndtak og kran som drypper kan ødelegge inntrykket av en ellers fin leilighet. Er leiligheten malt i skrikende eller mørke farger, kan det lønne seg å male med en lys og nøytral farge.


Vi hjelper deg til å ta gode og riktige valg. Velkommen for en hyggelig prat og mere info. Style boligen før fotografering og visning - Ved å benytte boligstyling vil du appellere til et større utvalg av potensielle kjøpere.


Med en attraktiv boligannonse og flere interessenter på banen kan du også få et raskere salg og en høyere pris, sier Haust. Hvordan style boligen før fotografering og visning Ryd vask og luft grundig. Alt bør være skinnende rent før visning – også inni skap og skuffer. Utbedre skader på overflater ved å tette hull i vegger og tak med for eksempel akryl-fugemasse.


Mal eventuelt flater som ikke lar seg redde av såpe og vann. Det er som regel snakk om mye penger ved salg av en bolig, og derfor viktig at presentasjonen er solid. Eiendomsmegler Christian Hauge ved DnB Nor Eiendom Ullevål mener boligstyling har vært svært viktig i flere omfattende salgsprosesser.


Jeg bruker boligstylist i circa prosent av alle mine oppdrag, hvilket har vist seg å gi gode resultater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg