torsdag 14. mars 2019

Moneyphant

Elefanten har alle kendetegnene på klassisk skandinavisk design – den er stærk, elegant og funktionel. Bli den første til å omtale dette produktet. Vanlig pris 89-clear. Ikke på nettlager Mer.


Sparebøssen er laget av blankpolert rustfritt stål, og er en flott gave både til dåp og fødselsdag som mottakeren kan ha glede av i årevis.

En stilfuld og kær måde at opbevare mønter på. Den perfekte gave til den der skal starte en opsparing - kan både være til barnedåb, student eller den voksne. I blankt poleret stål.


En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere. Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Højglanspoleret rustfrit stål Størelse. Moneyphanten er perfekt gave ide, både til små og store.


Den er sjov, charmerende og et pragteksempel på stilrent, dansk design.

Tradisjonen med å samarbeide med fremste arkitekter og designere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté. Skip to the end of the images gallery. More elephant-themed designs followe including a key ring. MONEYPHANT ¿move over, piggybank! Det er stk elefanter laget i. Materiale: blankt rustfritt.


Bra dekorasjon kunne atmosfære det beboere å en lykkeligere person. Fyll inn e-post så sender vi en innloggingslenke! Dersom du er medlem, men ikke har logget inn før, kan du klikke her for å opprette en innlogging.


Når du melder deg inn i kundekubben vår, får du rabatt på alle ordinære varer du handler i nettbutikken eller i butikken i Storgata på Lillehammer. Tammesta valmistetut pikkunorsut sopivat kuin palapelinpalat teräksisen säästölippaan kylkeen. Sammenlign priser før du handler. Til dig der vil have relevante tilbud helt gratis.


Er din computer lang tid om at. Herr Asmussen erläuterte, dass die Zentralbankgeldmenge, unter Fachleuten Mgenannt, von der EZB erheblich ausgeweitet worden sei zwecks Bewältigung der Krise. Jørgen Møller og hans barnebarn.


Georg Jensen moneyphant - penge elefant.

Tillhör en serie glada föremål framtagna för att förgylla barnets värld och föräldrarnas estetiska sinne. Dette er en fin gave og en god måte å lære barn å spare på. Fyll i e-post eller personnummer så skickar vi en inloggningslänk!


Om du är medlem men inte har loggat in förut kan du klicka här för att skapa ett inlogg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg