tirsdag 22. januar 2019

Omaggio vase gull

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Omaggio vase gull

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Du har vist av 2produkter.


Vise flere produkter. Det verdensberømte keramikkmerket Kähler har siden. Omaggio Vase Miniatyr 3-pakk, Sølv. Vasene er enkle og stilrene og passer derfor inn i alle innredninger og hjem. Les tester og omtaler før du kjøper.


Vasen har en tidløs look som gjør den egnet til alle hjem, uansett innredning og størrelse. Stripene er håndmalte, og det kan derfor forekomme variasjon på stripene. Dette er en del av produktets uttrykk. Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler. Designerne bak vasen er det dyktige danske designparet Stilleben, bestående av Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft.


Bildene er fra Kahler). Jeg har hørt rykter om at denne vasen blir en hit i år. Denne vasen kommer også i begrenset opplag! Brukt to ganger, som ny. I generasjoner har de laget vaser, servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie.


Omaggio vase gull

Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra Kähler. Hos Kid finner du et godt utvalg av dekorative vaser. Velg mellom ulike farger og design som speiler din stil. Bestill fra vår nettbutikk i dag!


Stilfullt formspråk med elegante penselstrøk gir en følelse av sjarmerende luksus. Fyll inn e-post så sender vi en innloggingslenke! Dersom du er medlem, men ikke har logget inn før, kan du klikke her for å opprette en innlogging. Vasen er stilren og enkel den passer derfor inn i alle hjem.


Omaggio vase gull

Bli den første til å omtale dette produktet. Selger den nydelige jubileumsvasen fra Kähler. Gå på oppdagelse her. Telykten kan også vendes til en matt rund vase.


Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Den brede kragen på vasen åpner for mange måter å dekorere blomster, både selvplukkede og de man får til jul.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg