torsdag 10. januar 2019

Møbeltrender 2017

Stress er ut, sakteliv er in. Og, uansett hvor motstridende det kan høres ut, vil ny, smart og tidsbesparende teknologi hjelpe deg på vei. For noe må effektiviseres for å rydde tid til det vi har lyst til å gjøre. Mer miljøvennlig gulvtrend 22.


Det vi bruker lenge, er et godt valg for miljøet. Boligens nye gulv ikke et unntak, og trenden for tiden som kommer er. Det er alltid noe som vi tar med oss fra året som har gått, og på fargeskalaen er blått og grønt i ulike nyanser helt klart tilstede. Nå ønsker vi naturen og det naturlige velkommen, ifølge Styrerud. Jag tror detta är en respons på alla (miljarders?) varumärken som hostar ut prints var 10.


Interiør, No Comments. Mest populære innlegg. Vi vil også bruke mer farger enn tidligere. De fire historiene er kalt Sofistikert eleganse, Gladhipster, Bohemglam og Metrourban. Her er årets møbeltrender.


Industrilampor och varma metaller fick ett genomslag redan förra året. I år är bulliga soffor, trärena stolar och höga fåtöljryggar några aktuella. Men det er også en annen naturlig farge som nå påvirker møbler, arkitektur og mote – nemlig brun. Tidligere i høst kåret malingprodusenten Nordsjö Heart Wood som sin årets farge. Vi har et ønske om å fortelle historier og skape stemninger.


Som i alla trender spiller allmän oro i samhället över även i formdesign och färger, etc. Også mange møbler vil dukke opp i gylne, brune cognaq-nyanser som vil skape spennende kontraster i hjemmene våre. Uterommet blir mer og mer viktig. Hvilke farger og materialer blir å se fremover nå?


Vil interiørbilde forandre seg? I denne saken vil ekspertene fortelle deg hvordan du skal få best mulig resultat og gi deg de beste malerådene. For: – Vi er intet mindre enn europamester i oppussing.


Skrevet av Lene Høiseth. Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede.


Tiårets på topp møbeltrender Hva vi ser av nye møbeltrender , dikteres i det 21. Det skriver Abe Abbas i About. Furniture Guide, som inngår i The New York Times Company.


Dagene mellom jul og nyttår blir for mange tilbragt i fred og ro. Vi holder til i Nordhordland utenfor Bergen. Pantone har nettopp kommet ut med trendrapporten som viser hvilke farger som er ledende under de pågående moteukene.


For første gang er det tolv farger som Pantone mener vil markere seg, istedenfor ti som det har vært.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg