mandag 28. januar 2019

Penselrens biltema

Penselrens biltema

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine.


Penselrens biltema

Mit Biltema gør det sjovere og nemmere at være kunde hos Biltema. For effektiv rengjøring av pensler, malingssprøyter og verktøy. Gjør penslene smidige og myke å arbeide me og løser til og med opp inntørket maling. Spesialutviklet for rengjøring og mykgjøring av pensler og malervektøy, og fungerer på alle typer maling. Det finnes også en penselrens som heter Mykejens som er veldig effektiv.


Flaskene har sprutetut, men det er bare å gi blaffen i den og heller helle det i et syltetøyglass. Penselrensen kan brukes mange manger, når det har stått en stund synker grumset til bunns og så heller man bare den klare væsken over i noe annet. Vår beste penselrens ! Benyttes også til rengjøring av hender og arbeidsredskaper. Penselrens kan benyttes på alle typer malerverktøy. Denne er virkelig verdt et forsøk!


Meget effektiv for fjerning av alkyd- og oljemaling fra pensler. Hos oss er kraftvask, husvask, mudin og sopp- og algedreper gode produkter for deg som trenger vaskemidler og rensemidler. Tekniske databla Sikkerhetsdatabla FDV finner du her. Here you can find datasheets and documentation. For deg som liker å fylle verktøykassen og fikse ting selv!


Her finnes problemløsere i form av håndverktøy, el-verktøy og maskiner, samt. Her finner du white spirit, rødsprit, varmeolje, tennvæsle og lampeolje. Europris fører kjemikaliene du trenger. Flyktig, fettløsende alkohol som er blandbar med vann i alle forhold. Blårens brukes som rensemiddel på overflater i hjemmet, på kontoret, på hytta osv.


Owatrol olje er en allsidig, sterkt penetrerende, lufttørkende olje som kan brukes alene eller som malingstilsetning. Mye fint på Jula, Clas, Biltema , etc ,men malerutstyr får koste det som det koster for kvalitet. Vaska med Kraftvask, spruta på med trykksprøyte, gnidde over med kost og spylte av med hageslange. Huset mitt har stående panel, da er forlenger-skaft genialt! Mykejens Penselrens og Problemflekkløser.


Kaustisk soda fra Kemytel inneholder. Fornyer malerkoster og fjerner problemflekker. Myke-Jens løser opp gamle størknede malerpensler og ruller. Kan også brukes som flekkfjerner på klær og møbler.


God til fjerning av lim, for eksempel på bilvindu (klistermerker osv.) Egner seg godt til avfetting og rengjøring av maskindeler. Biltema har de fleste typer maling til indendørs brug. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg