fredag 11. januar 2019

Tjæralin terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Den inneholder sopphindrende middel, gir en bestandig overflate og bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket, og etterlater en farget, naturlig, matt overflate. Dette er et spørsmål vi ofte får tilsendt nå på denne tiden av året.


Det er en alkydbasert vanntynnet spesialbeis for impregnert treverk. Det har en høj glans og giver en vidunderlig glød.

Produktet er meget velegnet til både nye og gamle træfacader. Den indeholder antisvampemiddel, giver en holdbar overflade og bevarer træværket. Det modvirker træværket fra at falme og revne og efterlader en farvet, naturlig, mat finish.


TJÆRALIN Terrassebeis er en alkydbasert vanntynnet spesialbeis for impregnert treverk. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. Tyrilin Terrassebeis.


På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is. Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende.

Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Forarbeid Underlaget må være rent og tørt før behandling. Terrasse motvirker gråning og oppsprekking av treverket.


Motverkar att träverk grånar och spricker. Trebitt Terrassebeis gir en vakker og holdbar terrasse. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen.


Vil du se trinn etter trinn hvordan du får et flott resultat? Da får du mindre oppsprekkning og bedre motstand mot skitt. Tørk av det som ikke trenger inn i treverket. Skal du ha noe som varer lengre må du bruke terrassebeis.


Tjæralin dekker godt og er drøy i bruk. Da hjelper pigmentene til å beskytte. TREBITT Terrassebeis lar deg velge mellom mange farger, og terrassegulvet holder seg like vakkert i flere år.


Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der. Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet. Hvorfor er det viktig å vente til treverket er tørt?


Fordi vått treverk ikke trekker til seg verken beis eller olje på riktig måte, og du kan ende opp med å låse inne fuktigheten i treverket.

Fuktig treverk kan råtne etter en stund og hensikten med terrasseolje eller terrassebeis er nettopp å hindre dette. Opus Terrassebeis oksydgul base liter. Kontakt oss og snarveier.


Kan blandes i mange farger, en litt mørk farge vil dekke skjolder, snakk med faghandelen, der får du råd om dette. Råd og tips - Gammel olje eller beis fjernes med Butinox Terrassefornyer. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Terrassebeis , Gulv,. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk. Lyst på strøken terrasse?


Velg blant terrassebeis i forskjellige farger fra leverandører som Jotun og Gjøco. Beisen danner film med høy glans og gir større slitestyrke enn vanlige terrasseoljer. Ved påføring av terrassebeis , er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten.


Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis -fjerner for å fjerne gammel behandling. Vedlikehold gjennom året. Uansett om du velger beis, olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg