fredag 25. januar 2019

Smarte løsninger entre

Det er hyggelig å komme inn i en gang som både er ryddig og fin, så går du med planer om å gjøre noen forbedringer er det bare å sette i gang. Her får du noen tips til smarte og billige løsninger det er lett å ta tak i. Ved å dele denne siden sier du deg enig i IKEAs vilkår og betingelser. Inter IKEA Services B. V er eieren av all intellektuell eiendom, f. Her finner du gode løsninger til boligens første.

Gjør entreen din til et innbydende rom med funksjonelle løsninger. Her er et knippe smarte ideer som du raskt kan få til selv. Her vil vi ha smarte oppbevaringsløsninger, møbler som tar liten plass og detaljer som sikrer et godt førsteinntrykk. Entreen er det første som møter oss når vi kommer inn døren.


PAX er et fleksibelt garderobesystemet har mange smarte løsninger , så du kan få det akkurat slik du vil! Om du har litt trangt med plass i entréen kan du bruke skyvedører for å spare plass og gjemme bort rotet. Med mange familiemedlemmer kan det fort bli mye rot i hjemmet.


Vi viser deg seks smarte løsninger som kan gi deg oversikt i kaoset.

Få et ryddig hjem med disse smarte tipsene til oppbevaring. Skyvedører, hyller, kroker og garderobeskap er smarte løsninger til huset. Belysning med dimmere kan sørge for både en varm velkomst og nok lys til å raskt og enkelt holde orden. Med varme i gulvet unngår du at rommet blir rått og kaldt, og regnvåte klær og sko tørker raskere.


Vi finner gode løsninger som gjør entreen både praktisk og innbydende. Det vil si jeg har begynt å lappe sammen åpne sår etter lister av gamle skap. Tenk smarte og praktiske løsninger , for best mulig å holde orden.


Ha gjerne egne knagger til gjester. Går også ann å ha klappsete på veggen. Skohyller er ryddig og kjempesmart. Kan evnt gjemmes inni skap. Bruk alltid minst et speil i gangen.


Avslutt det hele med en hattehylle og enkle, flotte knagger som skaper luft og lys i rommet. Smarte LøSninger Entre sjelden forbedret. Med en praktisk gang med smarte løsninger kan du slippe panisk leting etter bilnøklene om morgenen. Tenk bare på all trafikken og logistikken som foregår her! Yttertøy og sko skal tas av og på, og luer, skjerf og votter skal legges fra seg.


Sammen ser vi på muligheter og utfordringer i rommet, og er det bruk for spesielle løsninger , så lager vi dem.

Våre moduler har som utgangspunkt standardstørrelser, men hvis rammene rundt og ønskene til den endelige løsningen krever det, lager vi enkeltdeler av løsningen på spesialmål, så det passer og blir akkurat som du har tenkt det. Bor du smått, kan du leve smart og godt. Det er ingen grunn til å begrense seg selv om plassen er liten – her er våre beste interiørtips til deg som er trangbodd! Det trenger ikke å være et stort prosjekt å få en liten garderobe! Uansett om du har utfordringen med en liten entré, eller det eiendomsmegleren kalte et sjarmerende og koselig soverom, kan du finne hjelp blant tipsene våre til smarte løsninger som utnytter den sparsomme plassen – uten å sprenge budsjettet.


Multifunksjonelle møbler i entreen er lurt, særlig hvis du har liten plass. Med sikkerhetslenker i god kvalitet, estetiske husnummer og smarte nøkkelskap blir hverdagen en fin opplevelse. Hos oss finner du produkter som passer for både enebolig og leiligheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg