onsdag 23. januar 2019

Paviljong plantasjen

Et drivhus, mange muligheter! Kjøp paviljong online hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Gratis frakt, rask levering og gode priser!


Våre paviljonger har smarte løsninger for regnbeskyttelse, drenering og ventilasjon, alt som skal til å skape en behagelig stund utendørs.

Bergen, Stavanger, Trondheim og deler av Oslo og Romerike. Fraktprisen for hjemlevering varierer avhengig av hvilke produkter du bestiller og hvor du bor- nøyaktig fraktbeløp vises alltid i kassen før du betaler. En paviljong kan fungere som solskjerming, vindskjerming, regnskjerming, eller bare som en fin innramning av uteplassen. Hos Trademax finner du paviljonger i mange ulike stiler og størrelser. Vi har valgt ut paviljonger som fyller ulike funksjoner, for at du skal kunne velge en som passer deg og din hage.


En paviljong har et utall bruksmuligheter, og gjør det lettere for deg å nyte sommeren i hagen uansett vær. Paviljonger og partytelt til hverdag og fest. Med en paviljong eller et legjerde kan du skape en lun og vindstille krok på vindfulle sommerdager.

Blir solen for sterk, kan paviljongen også gi deg svalende skygge. Helårs paviljong med vegger har blitt utformet for å levere eleganse og nytte til hagen din hele året. Et sted hvor du kan nyte nyte besøket ditt fordi om det regner. Et samlingspunkt uansett vær. Våre elegante paviljong strukturer er tilgjengelig i størrelser fra 2. Alle våre paviljonger har høy kvalitets holdbart aluminium eller stål rammer, og PVC eller PU-belagt polyester med vanntett og flammehemmende belegg.


Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter. Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Store Rabatter her De Beste Priser Nå! Finn fine paviljonger til å slippe deg løs i! En fin og stødig paviljong forbedrer ikke bare komforten på uteplassen, den forhøyer også stilfaktoren enda mer.


Vi har et bredt utvalg av paviljonger og tilbehør i alle mulige varianter og stiler. Veldig fine paviljonger som passer til hele hagen. På uteplassen, på altanen eller i hagen. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.


Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan.

En klassisk paviljong blir et tilskudd til din allerede vakre hage, og bidrar til å gjøre den enda vakrere. I historien har paviljonger alltid vært populære. Her har vi våre ulike paviljonger.


Perfekt tilskudd for hager og terrasser. Hagepaviljongene er i ulike størrelser og prisklasser. Noen hagetelt med og uten sidevegger, andre med tak i solid hardplast og noen med myggnetting.


Disse er svært enkle å montere. Partytelt er spesielt velegnet til hage og uteaktiviteter i ustabile vær- og føreforhold. De er enkle og montere, og man kan enkelt sette på en eller flere vegger om ønskelig. Europris tilbyr også paviljonger med sideskjørt som fungerer som vegger.


En paviljong lar deg forlenge sommersesongen, og med våre kvalitetspaviljonger får du en paviljong du kan ha glede av i mange år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg