onsdag 9. januar 2019

Uttrekkbar levegg 5 meter

Felleskjøpet har et stort utvalg av levegg , alt etter ditt behov! Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Kampanje på mange utvalgte varer.


Se de utvalgte varene her! Uttrekkbar levegg som skjermer for sol, vind og innsyn. Meget praktisk å bruke på steder hvor det ikke er ønskelig å sette opp en permanent vegg. Ramme i lakkert aluminium, høy kvalitet.


Ta kontakt for pristilbud! Skjermen er beskyttet mot UV stråler, og holder godt mot falming. Laget av 1 polyester. Skjermen leveres komplett med festebraketter i eloksert Aluminium og endestolpe.


Beige skjermvegg i 2g polyester. Størrelse 6xmeter. Med ekstra stolpe kan flere vegger monteres etter hverandre. Praktisk levegg som kan reguleres inntil 3m.


Kassetten monteres i vegg og trekkes ut i ønsket lengde. Festes enten i medfølgende veggfeste eller bakkemontert feste. Sideseil, uttrekkbar levegg er en smart løsning for deg som kun ønsker skjerming ved behov. Seilet monteres på vegg og trekkes ut ved behov.


At leveggene kan trekkes ut gjør det enkelt å tilpasse dem til din terrasse eller uteplass. Leveggene er uttrekkbare på rull. Vi har også trekk til levegg.


Moderne uttrekkbar levegg i svart polyester. Velg selv å skjerme for vind eller innsyn når det passer. En levegg som gir valgfrihet på uteplassen. Veggfeste, stolpefeste og gulvfeste i sort aluminium.


Uttrekkbar levegg 5 meter

Veggmontert levegg har flere funksjoner, og blir som en ekstra vegg å regne til uteplassen. Veggmonterte levegger er både enkle å feste og enkle i bruk – duken trekkes ut og festes på en-to-tre! Denne er m høy og meter lang. Levering: Postpakke og Hjemlevering småpakker - 2- virkedager. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Finn laveste nettpris her. This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Genial og flott levegg på rull til verandaen.


Den har en høyde på meter og justerbar tre meters lengde. Levers i inntil meteres hoyde og meter uttrekk. Vannavstotende og uttrekkbar levegg.


UTTREKKBAR : Skjermduk på rull gjør det enkelt å ta veggen inn. I JYSK finder du altid et godt tilbud på færdigsyede gardiner. Duk i 1 akryl som igjen. Hos MAXBO finner du levegger som forhindrer sol, vin innsyn og støy. Kjøp levegg på nett eller i butikk.


Og for andre er det en rask og enkel måte å få opp en levegg. Og selv om du velger ferdigproduserte levegger, behøver ikke det bety at du må ha det samme som naboen. Det finnes mange forskjellige stiler og typer på markedet.


Dersom du ikke ønsker eller har mulighet til å sette en levegg av tre, finnes det enkle løsninger med levegg på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg