mandag 28. januar 2019

Klong ljusstake

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Klong ljusstake

Webshop voor KLONG - duizenden tevreden klanten. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Vi använder oss av cookies för att förbättra upplevelsen på vår sajt.


Genom att fortsätta accepterar du vår användning av cookies. Klong är ett lju en klang. Kollektionerna förväntas förvåna och ge oväntade upplevelser. VESPER är det romerska namnet för afton- och morgonstjärnan Venus. En modern version av den klassiska kammarljuss taken.


Vesper består av en cirkulär bas med en enkel cylinderformad ljushållare med plats för ett kronljus, samt har ett litet cirkulärt handtag. Vesper finns tillverkad i mässing eller aluminium och har en glansig polerad yta. Allt från en enkel vas eller ljusstake till en läcker oljelampa och hylla.


Settet består av tre delar, alla med samma bas. En kan användas som vas, en som ljusstake och en som värmeljushållare. Levereras i en fins ask. Inspirationen hämtas från många olika kulturer även om de flesta formgivarna kommer från Sverige. Med sin avskalade och strama form andras ljusstake både balans och geometri.


Klong ljusstake

Tvärslaget i botten av ljusstaken bildar ett kors ovanifrån. Gloria som är en prisvinnande ljusstake i massiv mässing är den perfekta inredningsaccessoaren. Stilren och elegant passar den både i fönster och på bordet.


Likt glorian på en ängel sprider ljusstakens mässingscirkel en härlig lyster när ljuset är tänt. Gloria finns i två storlekar, tillverkad i mässing med polerad alternativt med silverpläterad yta, Gloria - Silver. Fungerar perfekt tillsammans med till exempel Gloria, Bell eller Vesper. Sätt säsongens blommor i fokus genom att ersätta ditt stearinljus med Flora.


Klong ljusstake

Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Efter succén med Gloria i mässing släpptes även en försilvrad version ut på marknaden. Som vill förvåna och ge oväntade upplevelser. Som känns bra att ge bort och att få.


Finns i två material: aluminium eller mässing. Lys upp decembermörkret med en vacker adventsljusstake! Här är snygga, trendiga, klassiska, moderna och stämningsfulla stakar inför advent!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg