onsdag 16. januar 2019

Hvit benkeplate

Finn hvit benkeplate nå på Kensaq. Hvilket materiale er din favoritt? Se utvalget vårt her og finn riktig lengde. Med litt omsorg ser de nye ut i mange år.


Du kan kappe av benkeplaten i ønsket lengde og dekke kantene med de inkluderte kantlistene.

Les om vilkårene i garantiheftet. Vi har hvit benkeplate litt høyglansaktig, liker min hvite benkeplate og ville ikke byttet:) en benkeplate må vaskes enten den er hvit eller grå føler ikke at skitt viser så mye, har mer problem med at det blir litt skjoller pga glansen i benkepladen. Se vårt store utvalg av benkeplater i ulike materialer og design. Alle benkeplatene kan tilpasses dine behov og ønskemål.


Den tykke benkeplata (cm) med rundet framkant passer perfekt i et kjøkken i tradisjonell stil. Hvit med hvit kjerne, 001H. Det steinlignende komposittmaterialet, som består av mineraler, akryl og farge-pigmenter, er både vakkert og slitesterkt.


Poenget med disse historiene er selvfølgelig at ei benkeplate skal være med på mye, og at det bør være en som passer til sitt formål.

Hva du skal tenke på før du kjøper benkeplate. Corinor er Nordens største Corian-produsent, og leverer skreddersydde innredningsløsninger og benkeplater til private og offentlige rom. Spesialpapiret er blitt komprimert til en benkeplate under høy varme og høyt trykk, og på tross av at benkeplaten er fremstilt av papir, er det en benkeplate som er svært slitesterk.


Det øverste og nederste laget består av farget papir som er impregnert med melamin, noe som gjør benkeplaten både robust og svært enkel å vedlikeholde. Gjør Det Selv benkeplater i laminat og massivt tre. Få den velkjente HTH-kvaliteten til en god pris. Kjøp benkeplater her. Når tiden er en mangelvare, og behovet for vedlikehold skal holdes til et minimum, er benkeplater i laminat et godt valg.


Benkeplate til det moderne liv. Rengjør laminatbenkeplatene dine med vann eller vanlige rengjøringsmidler. Den harde overflaten gjør det lett å fjerne de fleste flekkene.


Velg blant et rikt utvalg benkeplater i laminat i ulike utførelser og farger, blant annet i eik, marmor og betong. Oljebeisen helles på og jobbes godt ned i treet. Etter minutterfjernes all overskytende beis. Husk å lufte godt ut mens du jobber, for beisen inneholder terpentin. Etter timer kan du olje benken i to omganger med hvit olje beregnet for benkeplater.


Laminatbenkeplatene finnes i ulike tykkelser, og du finner garantert en benkeplate som passer til kjøkkenet ditt.

En benkeplate i kompositt er utmerket for baking. Kvalitet og eleganse skaper trivsel. Kompositt gir et solid preg på kjøkkenet. Laminat tåler store påkjenninger og er lett å holde rent.


Stein og kompositt tåler det meste og er svært motstandsdyktig mot flekker og riper, men er hardere i bruk. Stål er stilrent og gir følelsen av å være på et storkjøkken, men blir fort ripete. Jeg ville ikke hatt hvit benkeplate , men det er kanskje fordi jeg sverger til hvit kjøkkeninnredning og helst hvite eller lyse fliser over benken og da blir det for kaldt med hvit benkeplate i tillegg - synes jeg da.


Jeg liker heltre benkeplate jeg, ikke eik, men noe lysere, har bøk både hjemme og på hytta og liker den veldig godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg