tirsdag 29. januar 2019

Hvit lin fargekode

En varm og grålig farge med klare røde undertoner. Mange har lagt sin elsk på nettopp denne fargen da den minner om gode, varme grålige lintekstiler. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.

Jeg har falt for fargen hvit lin , men lurer på om den passer til et varmt eikegulv? Ser at dere skriver på bloggen at man bør velge en farge med gul eller rød undertone når man har varme gule eikegulv. Vil jeg kunne bruke Mohair til hvit lin eller bør jeg heller gå for Marrakesh? Vil klassisk hvit fungere på lister? Lingarn i en klassisk hvit lin farge i tre forskjellige tykkelser.


Passer godt for veving, brodering, hekling. En fargekode i vår fargekatalog tilsvarer 5. Vi kan sende til deg fargekatalogen hvis ønskelig.

Den hvite fargen gjør at du kan bruke mange andre farger når du innreder hjemmet. Den er kjølig, ren, og nøytral og skaper et lett uttrykk i for eksempel en bolig. Hvit har forskjellig symbolsk betydning. Det er fredens farge, og på slagmarken betyr det hvite flagget overgivelse. Sections of this page.


Amfi er et klassisk og aristokratisk kjøkken i eik som er enkelt og delikat. Med lekre detaljer får du et kjøkken for de store anledninger. Hvilke farger blir med hjem til vår kjære fargesjef? Ta en titt inn i Lisbeths superkoselige leilighet!


Ingvild Kristine Melby til Jotun LADY. Interiør og Fargedesigner i Jotun, Nina Klæboe, får daglig spørsmål om. Setter du derimot en gulaktig hvit tone som de tradisjonelle Bomull,. Fargekode : Jotun Hvit Lin 19Y42R.


Mange har fått med seg at hvitt er ikke hvitt og at det kan være en fordel å brekke malingen i en tilpasset hvitfarge og ikke bare kjøpe hvit base. Hvitt er så visst ikke bare hvitt. Du kan velge mellom varmt og kaldt, grått og gult, eller kanskje den kalde, hvite nyansen brukket mot grå?


I min jakt på den perfekte hvitfargen er jeg kommet over et helt hav av nyanser, men med god eksperthjelp har jeg endelig klart å begrense utvalget til tolv.

Bokstaven har ingen annen praktisk betydning for kodeknekkingen, men er likevel viktig å få med om du skal male med en farge som har denne S-en i koden. Samme kode med og uten S kan nemlig bety at fargene er ulike. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg