tirsdag 15. januar 2019

Isola iso d

Underlagsbelegget er damptett slik at det må ventileres under det bærende undertaket. Det gjør at produktet har høy styrke, er svært værbestandig og kan benyttes sammen med alle typer takstein og lektede platetak. Det gir sikkerhet for at byggfukt eller annen tilført fukt raskt vil tørke ut. Som tilbehør til underlagsbelegget leveres det undertak tape og butylprodukter som gjør det enkelt og effektivt å bygge tett og fuktsikkert.


Isola iso d

Filten på oversiden er utstyrt med modullinjer i cc 6avstand for å gjøre monteringen enkel og presis. Se våre Black Weekend tilbud her. Asfaltbasert diffusjonstett underlagsbelegg som benyttes under betongtakstein, lektede platetak og takshingel hvor primærtekking skal på. Takshingelen har lav vekt og kan benyttes til bolig, hytte, småhus i rekke og andre bygg med kal luftet takkonstruksjon.


PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vin nedbør og stor variasjon i temperaturer setter ekstra store krav til styrke, fleksibilitet og bestandighet. Vеrdiеn еIkе dаg gеId!


Isola iso d

Probeer het vandaag nog! Dette er siste versjon av våre lette og sterke underlagsbelegg med klebekanter for selvklebende omlegg. Kan benyttes ned til graders takfall. Husk å benytte sløyfebånd når du monterer sløyfer og lekter!


Det er en rekke farger og typer å velge blant. Når du skal velge hva som passer best på ditt. Produktet kan også benyttes på gammel Takshinge.


Isola iso d

Andre bruksområder: Skifertekking, båndtekking, platetak og takstein. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Icopal D -glass - et underlagsbelegg for takstein, takshingel, skifer og alle typer platetak. D -Glass rulles ut parallelt med takfot - se her!


Undertak for tekninger med omlegg. Se produktets emballasje. Til tetting rundt runde gjennomføringer i undelagsbelegget. Her på Vestlandet må vi sikre oss mot at fuktighet ikke trenger inn og ødelegger konstruksjonen i boligen.


Derfor bruker vi mange ulike produkter både i tak og. Isola Soft Xtra Vindsperre. Det anbefales Isokraft, i ikke værharde strøk kan Iso D benyttes. Hvorfor skal du ha belegg under shingelen? Dette er bare nødvendig om takvinkelen er liten.


D -glass er et produkt som er på vei ut. Iso-D ekstra er det beste produktet. Samme om det kommer fra icopal eller isola. UNDERLAG ISO-D 1X25M ISOLA Ytelseserklæring Produktdatablad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg