tirsdag 8. januar 2019

Hvite bokstaver i tre

Uttrykk deg kreativt med tall og bokstaver av tre. Enten på veggen eller frittstående. Vi har flere utgaver av hele tallrekken og alfabetet i både små og store størrelser. Alle er egnet til å dekorere med f. Trebokstav A hvit 6cm.


Bokstaver A-Ø Hvite H 8cm 78st.

Skandinavisk alfabet, H. Utsmykk huset med et STORT og stilig husnummerskilt! Tall og bokstaver lages i sort akryl, som med sin blanke overflate gir et visuelt meget pent resultat. Akryl er et vedlikeholdsfritt og holdbart materiale som tåler kulde, vær, vind og varme veldig godt.


Assorterte perler som inneholder runde kongoperler og firkantede alfabetperler med nordiske bokstaver. De hvite bokstavene er nedsenket i perlen noe som gjør at fargen holder lenger uten å slites av. Mål: 7x7xmm, hulldiameter mm.


A-Ö, 0-samt spesialtegn. Hvite er bokstaver langt og inneholder vokaler og konsonanter.

Leveres i praktisk treeske (227x246xmm) med rom. God og myk matte som garantert blir populær blant de minste. Utfreste bokstaver er eksklusivt, skiller seg ut fra mengden og hever butikkens profil i forhold til enkle plateskilt. Vi leverer til meget fornuftige priser!


Helt siden trenden med bokstaver i tre kom, har jeg vært svært fascinert av de. Derfor har det blitt et par av disse. Noen er kjøpte, mens de fleste er laget av samboeren min, Lars.


Han fikk stikksag til bursdagen sin i fjor og den passet ypperlig til å skjære ut bokstaver med! Skilt med malte bokstaver blir lagt i oljebad og klar for bruk, med umalte bokstaver oljes ikke skiltet. Kjøp Hvite Sebra stableklosser i tre bokstaver og andre Sebra produkter på Miinto. Lages og i furu, eik, bjørk, mdf, aluminium.


Kryssord er et spill som normalt har en firkantet eller rektangulær form med et rutenett av hvite og svarte ruter. Målet er å fylle de hvite firkantene med bokstaver som former ord og setninger, ved å løse hint som leder til svar. Holder i årevis uten å krympe, falme eller falle av. Sendes over hele landet.


For bruk både inne og ute. Selvklebende bokstaver og tall kan brukes til alt - det er vitterlig bare fantasien som setter grenser for hva klistremerkene kan brukes til. Uansett om du ønsker navn på din postkasse, inspirerende sitater på veggen eller et skilt på toalettdøren, så er selvklebende bokstaver en perfekt løsning.


Anvendelse: Ute og inne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg