onsdag 16. januar 2019

Hvitpigmentert olje bord

Hvitpigmentert olje bord

Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp bord hos Trademax. Bolia white pigmented wood oil brukes til pleie av hvitpigmentert , oljet tre eller der det ønskes hvitt pigment.


Alltid lave priser og et stort utvalg! Oljen virker vannavvisende og beskytter samtidig treet mot uttørring. Pleiemiddelet er 1 terpentinfritt og er bare utviklet av de fineste og reneste oljer. Før behandling kan det med fordel brukes Bolia wood cleaner. Har du kun finishing oil som behandling, så vil møblene reagere enda sterkere på sol, da den oljen nesten virker som en forsterker siden oljen er så blank.


Dvs at treverket forvitrer under oljen. Den hvite oljen bør du bruke først uansett, pga at med en gang man har et pigment i en olje så beskytter du møblet bedre mot sollys. Møbelet bør etter- behandles etter behov, – en til flere ganger i året. Spesielt bordplaten er viktig.


Rens gulvet med TreStjerner Gulvrens. Malte og lakkerte gulv må slipes helt ned til bart treverk. Påfør oljen feltvis på 4- bord. Stryk på olje i treets lengderetning. Tørk bort overskytende olje umiddelbart, og la bordet tørke natten over.


Fordel oljen langs hele bordenes. Unngå sterk varme mot oljede overflater. Importerte bord , spesielt fra Asia, har gjerne en mer varierende overflatebehandling og styrke enn bord som er produsert ved vår fabrikk i Øystese.


LIBERON OLJE TIL KJØKKENBENK 500ML Bloom Kjøkkenbenk- olje nærer og beskytter arbeidsflater og tremøbler på kjøkken, bad og stue. Hvitpigmentert olje bord. Gir god beskyttelse mot fukt, smuss og fett. Jeg kunne tenke meg å lysne den litt, og tenker at hvitpigmentert olje kunne vært noe (selv om jeg da sikkert burde ta benkeplaten på kjøkkeninnredningen også). Bloom Kjøkkenbenk- olje er et vannbasert alternativ til Liberon Finishing oil, og er et godt alternativ dersom man ønsker å beholde ubehandlet eik mest mulig naturell.


Hvitpigmentert olje bord

Er det noen som har gjort dette, og kan gi meg tips til hvilken olje som er bra? Og holder det å bare pusse overflaten litt før man oljer ? Lakk eller olje – det har vært det det store spørsmålet ved behandling av tregulv, møbler og paneler i våre boliger. Den største forskjellen mellom en olje og en lakk er at oljen trenger ned i treverket og beskytter det fra innsiden, mens lakken blir liggende på overflaten og beskytter utenifra. Oljen gir en slitesterk overflatebehandling som er ideell for kjøkkenbenker, bord og eksklusivt treverk innendørs.


Liberon kinesisk treolje er en tyktflytende ikke-herdende olje. Den inneholder 1 Kinesisk treolje, og er meget motstandsdyktig mot vann, alkohol og matsyrer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom.


Hvitpigmentert olje bord

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Se igjennom et stort utvalg av stilfulle bord for ethvert rom.


Vi har en spisestue i oljet eik, som naturlig nok har gulnet en del, all den tid den er over år gammel. Møblene er oljet i produksjon før de leveres, men de må etteroljes. Lakk og olje kan derimot gulne, sier Ingvild Aunan. Mange lurer på hvordan jeg har hvitoljet eikebordet mitt så her kommer fremgangsmetoden min og det er hyggelig det.


Hvitpigmentert olje bord

Herdede og hvitpigmentert voksolje for behandling av tidligere oljet eller ubehandlet. Jeg brukte malekost ved påføring, la på et jevnt fint ikke så tykt lag lot det virke i minutter tørket så av med helt rene myke kluter (støvfrie) eller så setter støvet seg fast i oljen. Gjentok dette fire ganger på mitt spisebord før det ble lyst nok. Ved bruk av olje er det viktig å tørke av overskuddet.


Ellers blir det blankt med varierende glans avhengig av hvor meget som har trukket inn. For å få bort nupper brukes stålull som poleres i vedens lengderetning. Den kombinerer alle de gode egenskapene fra både olje og lakk. Bord som er oljet fra før, bør oljes når de skal friskes opp igjen.


Olje på olje , lakk på lakk. Dessuten: Om du legger olje utenpå et lakkert bord , er det ingen krise. Som en hovedregel bør lakk legges utenpå bord som allerede er lakkerte.


Hardvoks- olje er basert på naturlig olje og voks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg