torsdag 17. januar 2019

Uttrekkbar levegg plantasjen

Felleskjøpet har et stort utvalg av levegg , alt etter ditt behov! Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Kampanje på mange utvalgte varer. Se de utvalgte varene her! At leveggene kan trekkes ut gjør det enkelt å tilpasse dem til din terrasse eller uteplass.


Leveggene er uttrekkbare på rull. Vi har også trekk til levegg. Vi i Byggmakker har levegger i forskjellige farger, størrelser og fasonger som forhindrer blant annet sol, innsyn og vind.


Moderne uttrekkbar levegg i svart polyester. Velg selv å skjerme for vind eller innsyn når det passer. En levegg som gir valgfrihet på uteplassen. Veggfeste, stolpefeste og gulvfeste i sort aluminium.


Sideseil, uttrekkbar levegg er en smart løsning for deg som kun ønsker skjerming ved behov. Seilet monteres på vegg og trekkes ut ved behov. Og for andre er det en rask og enkel måte å få opp en levegg. Og selv om du velger ferdigproduserte levegger, behøver ikke det bety at du må ha det samme som naboen. Det finnes mange forskjellige stiler og typer på markedet.


Dersom du ikke ønsker eller har mulighet til å sette en levegg av tre, finnes det enkle løsninger med levegg på. Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter. Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden.


Uttrekkbar levegg plantasjen

Hos MAXBO finner du alt du trenger til å sette opp levegger og gjerder. Kjøp materialer på nett eller i butikk. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


UTTREKKBAR VINDSKJERM Tilpasses etter mål. Den vertikale rullegardinleveggen er en stående kraftig rullegardin i kassett. Levers i inntil meteres høyde og meter uttrekk. Ypperlig til bruk på plasser der det ikke er aktuelt å sette opp en permanent vegg. Levers med hvite eller grå profiler, velg mellom flere hundrede farger og mønster.


På jakt etter uttrekkbar levegg ? Scandic Markiser har et stort utvalg av produkter! Gratis befaring Konkurransedyktige priser Bestill her! Ta vare på den norske sommeren og flytt ut i hagen! Med våre levegger har du muligheten til å skape din egen lille drømmeplass slik.


Uttrekkbar levegg 6×m beige. Praktisk levegg som kan reguleres inntil 3m. Kassetten monteres i vegg og trekkes ut i ønsket lengde. Festes enten i medfølgende veggfeste eller bakkemontert feste. Hagearbeid eller avkobling?


Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Veggmontert levegg har flere funksjoner, og blir som en ekstra vegg å regne til uteplassen. Veggmonterte levegger er både enkle å feste og enkle i bruk – duken trekkes ut og festes på en-to-tre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg