fredag 25. januar 2019

Ukeplan vegg

Ukeplan vegg

En oppslagstavle er noe alle familier bør ha. Det følger også med oppheng for vegg. Gjøremål skrives på tavlen med vår spesialtusj som du lett tørker bort når uken er omme. Ukeplanen er som et funksjonelt bilde.


Ukeplan vegg

Få full kontroll på ukens middager. Spar både tid og penger ved å lage matplan for én uke av gangen! Det er små puter som kan ligne på dobbeltsidig tape. Når kalenderen skal fjernes er det små fliker som kan dras i og tapen slipper taket, strekker seg som en tyggegummi og setter ikke merker igjen på underlaget.


Spar mye på vårt store utvalg Veggkalender og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Bestill Online i dag og få rask levering. Og samtidig også dine egne avtaler og arrangementer? Da kan vi hjelpe deg å gjøre det litt enklere: Lag en ukeplan for hele familien og sett den opp på veggen på kjøkkenet eller i stua.


Oppslagstavler og whiteboard. Magnetiske tavler, whiteboardtavler, skrivetavler og klassiske oppslagstavler – vi satser stort på at du skal finne den tavlen som. Velg en gjennomsiktig ukeplan hvis veggen din er fargerik. På den måten får du en helt spesiell effekt.


Vårt veggbeslag sørger for stabilitet. Levering: 3-virkedager. Dersom du ønsker å montere den direkte på veggen, har vi lagt ved egnet oppheng til dette.


Spar tid i hverdagen med ukeplan for hele familien! Hold orden på lekser, treningstider, bursdager, henting og bringing! Finn gratis ukekalendermaler på Office.


Ved å bruke dette nettstedet godtar du at informasjonskapsler (cookies) brukes til analyse, tilpasset innhold og annonser. Jeg har laget en mal til en ukeplan du kan laste ned og skrive ut gratis! Se lenger ned for lenke! Da jeg startet å jobbe for meg selv, var jeg avhengig av å lage meg en plan for uka slik at jeg holder fokus.


Ukeplan vegg

I begynnelsen tegnet jeg opp med linjal og penn, men det blir jo litt unødvendig tidsbruk i lengden. Rask levering og lave priser! Magnetisk skrivetavle med en kolonne for hver ukedag og syv linjer. Hvit tavle med grå treramme.


Monteringsdetaljer, tusj, tavletørker og to magneter medfølger. Rammen består av stk. Ditt bilde printes på fotopapir og monteres mellom platene.


Ukeplan vegg

Du kan skrive på akrylplaten med whiteboardpen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg