mandag 14. januar 2019

Ramme 50x70 tre

Ramme 50x70 tre

Fraktfritt over 3kr. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber.


Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x, 61x9 70x100. Kjøp billige rammer på Desenio. Les mer VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Ramme TORD 13x18cm tre. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste. De fleste har i dag mange billigere rammer , posters, puter, gardiner med mer som man gjerne bytter ofte.


Før var det slik at man kjøpte en ramme i for eksempel størrelse 50xog beholdt den for alltid. I dag bytter vi gjerne både rammer med målene 50x, og rammer i andre størrelser med jevne mellomrom. Denne rammen passer i ethvert hjem og gir bildeveggen litt ekstra struktur. Glasset i rammen er laget av gjennomsiktig akryl, som er et lett og uknuselig materiale.


Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus.


Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Ramme 50x70 tre

Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.


RAMME I TRE SVART ( 50x) Treramme i svart som passer til din Birth Poster. Den er laget for enkel å henge på veggen, horisontalt eller vertikalt. Plakater i produktbildene er ikke inkludert. Estancia Störtskön Hvit 50xStilig fotoramme med tynn profil.


Ramme 50x70 tre

Den kommer hvitlakkert treramme med en glassplate foran og en MDF-plate på baksiden. Hjørnene er sparklet for å jevne ut rammen og gi. Trygg E-handel med dagers angrerett. Festene på baksiden gjør det mulig med både vertikalt og horisontalt oppheng. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt.


Perfekt oppheng rammer som gjør at du slipper å spikre i veggen. Strips med borrelås som man fester bak på bilde og på vegg. Enkelt og montere og det blir ingen merker på veggen.


Ramme 50x70 tre

Finnes i tre størrelser : kg, kg, kg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg