tirsdag 8. januar 2019

Magicshine lykt

Known for high quality and affordable price. XXL har størst og best utvalg og klær og sportsutstyr til Xtra Xtra Lave priser. Hos oss finner du alt du trenger av fitnessutstyr.


Litt for mye plunder å ta av og på lykt og batteri til at den egner seg til hverdagspendling. Dette er løsningen for lyktebruk på lukkede hjelmer uten langsgående ventilasjonshull, hvor de ordinære festene ikke får tak. Jeg er positivt overrasket over at jeg greier å tappe ut nesten AH ut fra pakken, før spenningen synker til volt. Omtale av sykkelutstyr, sykkeltester, sykkelritt, arrangenment og guider til stier og opplevelser.


Dette er den sterkeste lykten i testen, en multisportslykt som du gjerne kan ta med på skogstur. Ved at du fortsetter å bruke Fjellsport. Magicshine lykt - dårlige batterier? Terrengsykkel, terrengsykling, stisykling, utfor og sykling. Vi er ikke sikker på om dette var en funksjon eller feil, men vår lykt begynte å vakle og slo seg av når indikatoren viste at batteriet hadde igjen med kapasitet.


MJ-6leveres med to stk batterier. Komplett oppladbar pakke. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Har i det siste utforsket litt med kjøring i mørket med hodelykt, spesielt off-piste kjøring i skog.


En ny lykt på markedet for oss er Magic Shine MJ-80 som har tatt markedet med storm. Lykta koster lite og gir mye lys. Våre lykter er levert av Halling Sport. Skal etter det vi forstår være nesten vanntett og lyse like godt som Lupine Tesla X, som koster ganger mer enn Magic Shine. Fra andre tester kommer Magic Shine veldig godt ut i test.


Vi forandrer ditt syn på lysstyrke, ellers får du pengene tilbake! Og jeg syns ikke den er særlig tung på hjelmen. Fester den oppe rundt toppen av hjelmen slik at vekten blir fordelt rundt på hodet.


MikkeMus-utgaven) blir derimot litt for tung for hodebruk. Nordens største utvalg! Kraftig LED lommelykt. Se tester av Fenix, Black Diamon Olight, Silva og Lupine mfl. U gå m dt å bl enda r. Det avgjørende for hvilken lykt du skal velge er først og fremst hvor du løper.


SEOtror jeg blir for lyssvak. Dette er den rimeligste lykta i denne testen med lyktehode (i aluminium) og batteripakke hver for seg. I motsetning til lyktene som kommer med lys og batteri i én “kropp”, har den dessuten en ganske stor lader.


Sammenlign priser på Hodelykter. Finn tilbud på 4produkter fra Fenix, LED Lenser, Black Diamond og mye mer. Men noen hundre gram ekstra på lykt og batterivest gjør at man hele tiden bruker litt mer krefter enn man ellers ville gjort.


Det er også viktig med en god hodestropp. Hva som er en god hodelykt avhenger av hva den skal brukes til. I denne testen er kriteriet at lykten skal være god til løping på vei og sti i mørket. Lystemperaturen påvirker hvor behagelig lyset er i lengden.


Perfekt til mørke kvelder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg