tirsdag 15. januar 2019

Selvvannende blomsterkasser

Glimrende som urtekasse, men utmerket også til blomsterbe gravsteder, terrasser og verandaer - se bilder med eksempel på treomramming. Selvvannende blomsterkasser for nedgraving, ev. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke leverer treomrammingen - denne er ment som eksempel på hva man relativt lett kan lage selv).


Jeg har løpende samarbeide med den norske nettbutikken Hageglede, og de har et flott utvalg av selvvannende løsninger både kasser til å grave ned i bakken, og tanker du setter i krukker og blomsterkasser. I går gravde jeg ned selvvanningskasser på kirkegården, og i dag satt jeg en vanntank i en krukke. The document has moved here.

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Plantekasser på hjul med espalier gir le på terrassen. Vi viser deg hvordan du lager dem. Stort utvalg av friske blomster, vaser og blomsterpotter. Enkel og rask bestilling – levert rett på døren.


Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Merk: Balkongkassene kan ikke henge på rekkverk, de må stå på fast overflate.

Ditt søk på selvvannende blomsterkasser ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Vår husfotograf har mekket sammen selv, i beste McGyver-stil, men det finnes også ferdigløsninger for deg med ti tommeltotter. Et enkelt system der man fyller på vann og gjødsel ved behov. Oppå kassen plasseres en dyrkingspose med hull for de tre sylindrene i kassen, der det fylles på med jord fra posen.


Vi har utviklet og produserer flere typer plantekasser, bla. Vårt hovedprodukt er en plantekasse for nedfelling. Jeg trenger en selvvannende blomsterkasse til å ha ved en gravstein. Jeg kjøpte en på et hagesenter, men fikk beskjed fra kirkegårdsgartneren at den kun passa til innendørs ( :o ) bruk. Er det noen som veit om et sted som selger slike selvvannende kasser til å grave ned i jorda og bruke ute?


Videoen viser flowerguard selv-vanningssystem i blomsterkasse,den kan og selv lages i ønsket utførsel. Bestill Vanningssystem Til vanning i blomsterkasser fra - Spar penger - Spar tid! Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Clas gir års garanti.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Blomsterkasser er både vakre og praktiske å dyrke i. Her viser Karin Almström fra Hjemmefikserne hvordan du bygger din egen blomsterkasse. Jeg har lyst på en selvvannende blomsterkasse, ca 50-cm høy og.


Må ha selvvanning til baksiden av huset, evet av erfaring at jeg ikke er.

Det er en fordel å kunne utnytte restene av trykkimpregnerte materialer. Ny blogg for alle hageglade! Nytte, inspirasjon, trender og smarte tips. Alt om planter, blomster, kjøkkenhage og utemøbler. Det hjelper ikke stort med grønne fingre hvis du er så mye borte at du ikke får vannet plantene dine.


Med selvvanningspotter derimot har plantene dine alltid nok vann. Det er ikke mye arbeid å lage et par solide og praktiske blomsterkasser til å ha i hagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg