mandag 28. januar 2019

Maling til glassfiberbåt

Maling til glassfiberbåt

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Alle typer maling må røres om før påføring, dette er spesielt viktig med to-komponente produkter. Uten tilstrekkelig omrøring vil ikke produktet tørke ordentlig, og heller ikke oppnå ønsket glans og hardhet. I literspann bør man bruke en rørepinne av tre eller metall, for større beholdere er det best å bruke et mekanisk røreverktøy. Skal vaske den godt og der etter tørke godt over den med rødsprit. Når jeg sprøytet bunnen slo jeg hele boksen opp i ett større plastkar.


Fylte sprøytepistolen og la på ett strøk (tok ca 5-minutter). Anbefales til tørre rom for å få fram et ensartet underlag som kan. EasyGloss er den enkleste veien til en blank båt med flott finish.


Tommestokk i hvit glassfiber. Ved å vedlikeholde malingen beskyttes båten bedre og den beholder sitt flotte utseende. Denne videoen vil vise trinn for trinn hvordan du påfører 2. Har tidligere benyttet Quick emaljelakk på glassfiber i blant annet motor-rom. Supert resultat uten tegn til sprekking.


Problemet med maling av glassfiber kan være at malingen er hard (og dermed blank og fin) men glassfiberen er mykere. Puss med P120-P1papir for å fjerne eventuelle ujevnheter og kanter rundt skaden. Påfør et strøk med egnet epoxyprimer, f. Antipest, og la det tørke. Multipliser så med to og legg til arealet av akterspeilet. Siden båter har ulike design, gir dette naturligvis bare et overslag.


Dette arealet deles så på spredeevnen til det aktuelle produktet (oppført på spannet og produktdatabladet). Disse tallene gir det riktige antall liter maling som trengs for å dekke båten. Ujevne flateområder kan til slutt fylles og sparkles opp med WEST SYSTEM epoxy som er blandet med Fyllstoff 4til en majonesaktig konsistens. Denne blandingen sparkles utover overflaten.


Slip deretter med sandpapir, rengjør og påfør 2-komp. Det enkleste er og bruke komponent polyuretan maling som du får kjøpt bla. Slik gjør du: Hvis mulig, prøv å dekke hullet fra innsiden med papp, treverk, plast etc, men alltid med plast innerst mot skadestedet. Rengjøring og voksing av en glassfiberbåt.


Voksen beskytter båtens overflate og gjør rengjøringen enklere. Vask båtens dekk og skrogsider før voksing med høytrykkspyler, myk børste eller svamp. Epifanes to-komponent polyuretane lakk er en høyglans-lakk tilsatt polyester og polyuretane-forbindelser som gjør den svært slitesterk og egnet til både innendørs og utendørs bruk.


Lakken inneholder et svært godt U. Båten vil trekke til seg mye av det første strøket – så det 2. Så kommer det morsomme! Nå er du klar for å ha på malingen eller lakken som skal være identiteten til din trebåt. Hvordan Paint en glassfiberbåt Hull En liten chip eller sprekk i båtens skrog kan fort føre til at båten hele maling jobb for å bli kompromittert, som vann kan komme i mellom malingen og båtens skrog av glassfiber, forårsaker den til å boble og sprekke. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Ved bruk av maleputen, skal lakken påføres i korte vertikale striper med noe mellomrom, og så skal puten føres over horisontalt og kun i én retning.


I steglistene kom vi ikke til med maleputen, og brukte derfor en kost av meget bra kvalitet. Ett strøk er for lite. Derfor må et strøk nr.


Det er ideelt til sprekker i båter, hull i takbokser, skader på støtfangere og i mange andre situasjoner. Det eneste du skal bruke, er det lille settet, et par beskyttelseshansker og en støvmaske. Før du setter i gang, skal du nøye rense området du skal reparere.


Bruk for eksempel aceton eller tynner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg