fredag 11. januar 2019

Veggklokke utendørs

Veggklokke utendørs

Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Veggklokker i flott moderne design. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage.


Vi har et stort utvalg av moderne og tradisjonelle, store og små veggklokker og bordklokker. Hva med en veggklokke til kjøkkenet som passer inn med resten av interiøret? Eller en kul klokke til ungdomsrommet eller kjellerstuen? Vi har klokker uten sekundviser slik at den ikke tikker.


Veggklokke utendørs

Vi har alt fra elegante klokker med 3D tall til robuste vantette klokker. Drives med medfølgende adapter og strømkabel. Utendørs og innendørs klokker, Quartz eller GPS, i størrelser. Se detaljert beskrivelse. Smart clock radio-styret ur maxi opdaterer tiden automatisk og løbende via radiosignaler fra mainflingens atomur.


Fast frakt 50kr - Gratis over 699kr - Rask levering med A-post- Kan hentes Gratis på vårt lager utenfor Sarpsborg i Østfold - Ta en titt på nettbutikken for andre. Leter du etter uranlegg eller veggur? Dekorative og praktiske klokker til hjemmet. Hos oss finner du et stort utvalg veggur og stasjonsklokker.


Klokkene kommer i ulike modeller, farger og størrelser slik. Her finner du et godt utvalg i alle typer klokker! Flere materialer som stål, glass og tre.


Herreklokker, dameur, barneklokker, dykkerur, pulsklokker og mye mere! Utforsk 123elektronikks store utvalg innenfor klokker og finn din nye veggklokke. Hvis du bestiller innen 16:sender vi i dag og du mottar i morgen. Flott og unik klokke veggklokke. Alle tallene festes på veggen hver for seg med selve klokken i midten.


Veggklokke utendørs

Den er stor og vekker mye positivt oppmerksomhet på veggen. Veggur beregnet for skolebygg og lignende. Forsterket glass og tåler norsk vær. Stiller seg automatisk ved hjelp av GPS. LED lys på urskiven og.


Vi har både klokker og annet spennende interiør til ditt hjem. Marquants analoge veggklokke er laget av hvit plast og har en enkel, hvit urskive med svarte visere og rød sekundviser. AA-batteri (selges separat).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg