onsdag 13. mars 2019

Pelssau skinn

Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker! Beredd på samme måte som Gotlandsskinn, hos Donnia Skinn AB i Tranås i Sverige. Ca totalpris på skinn til fell, vil du finne på prislista ved å legge sammen pris pr. Jeg går først etter de skinn som jeg synes passer best sammen, uavhengig av str.


Målet med norsk pelssau var å kombinere spælsauen sin gode glans med gotlandssauen si evne til å danne lokk og slik få skinn som kunne brukast som pelsverk.

Derfor er det vanskelig å sette pris på skinn til fell før jeg har satt de sammen. Når høsten kommer sendes de flotteste skinnene til Donnia Skinn for behandling, et garveri som leverer produkter av svært høy kvalitet. Skinnene fås uklippet eller klippet ned til eller mm lengde. De klippede skinnene blir veldig lette og behagelige.


De fine skinna i hagestuen og på høyloftet er fra sauene våre. Bedriften har sitt utspring fra Stele Gard i Vang og drives av Andres og Bente Wangensteen. Pelssau – skinnfell og håndverk fra saueskinn.


Størrelsen på et saueskinn måles diagonalt på tvers av skinnet.

De islandske skinnene er karakterisert av god lukt, lang voluminøs og naturlig pels. Hos Kid har vi et stort utvalg av saueskinn og lammeskinn til lave priser. Passer perfekt som interiør, pynt eller sitteunderlag. Våre saueskinn er ikke bukklipte.


Vi presiserer her våre rutiner og priser knyttet til slike slakt. Saueskinn sortimentet våres er en miks av saueskinn som har sin naturlige farge og skinn som er farget til en bestemt farge. Hårlengden varierer fra 8- cm.


Nyheter for ehnver fashionista - Stort utvalg - Mote på nett - Bubbleroom. Her finner du vakre, myke skinn av spælsau fra Færøyene, eksklusiv pelssau , impregnerte skinn , og sittelapper i reinskinn. Det er viktig å merke seg at sjølv om kvaliteten på skinna kan variere, har alle gått gjennom same beredningsprosessen i garveriet.


Brukes til tøfler, vester, jakker, luer mm. Kjøp ditt nye saueskinn eller lammeskinn til en god pris online hos Kilands i dag! Mykt og koselig å sette føttene på og dekorative for enhvert hjem! Jeg brukes stort sett skinn av spælsau (både gammelnorsk og vanlig), pelssau og villsau (utegangersau). Traditional Norwegian sheep skin rugs, hand made from high quality skins , mainly Norwegian breeds like spaelsau, villsau and pelssau.


Under hver kategori finnes det selvfølgelig forskjellige fargekombinasjoner. RISIKO slakt trekkes med kr 12- pr slakt på egen linje. Reinsdyrskinn av forskjellig sort er for eksempel veldig populære produkter, og vi har både prydskinn og impregnerte skinn som kan brukes som sitteunderlag.

Spælsau, villsau, blæset sau, pelssau og norsk dalasau er hovedkategoriene av saueskinn vi har tilgjengelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg