onsdag 13. mars 2019

Tapet 2017

Tapet 2017

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Tapet 2017

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Kanskje den mest markante tapet trenden akkurat nå. Tapet med grafiske og geometriske motiv. Høsten er tid for nyheter, og nye tapeter kommer på rekke og rad. Her er et utdrag av Storeys sine nye kolleksjoner.


Mer miljøvennlig gulvtrend 22. Det vi bruker lenge, er et godt valg for miljøet. Boligens nye gulv ikke et unntak, og trenden for tiden som kommer er.


Tapet 2017

Hos oss har vi rundt ti tusen ulike tapeter fra verden lendende produsenter enten du ser etter fibertapet, vinyltapet, tekstiltapet eller våtromstapet. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Derfor er er tapet igen kommet på mode i Danmark og resten af verden.


Folk har for alvor fået øjnene op for, hvorledes tapet og fototapet kan skabe en stemning og forandring i et rum. Fargerik blomster tapet. Skap et vilt og vakkert kjøkken i forfriskende farger med tapetet Colourful Living fra Borge. Et dekorativ tapet som gir dybde til rommet, fungerer fint som en fondvegg - men er du freidig så tapetserer du alle veggene. Her blir det fargefest til frokost!


Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter. Det er en anvendbar farge som virkelig passer inn i alle livs- og innredningstiler.


DENIM DRIFT fargekode S0. Velg malerulle ut fra det underlaget du skal male på: Skal du male en vegg med struktur, f. De fire historiene er kalt Sofistikert eleganse, Gladhipster, Bohemglam og Metrourban. I vårt sortiment av baderom- og kjøkken tapet finner du et stort utvalg med forskjellige mønstre og farger.


Du vil garantert finne noe du er på utkikk etter. Vi blir om ikke annet svært overrasket om du ikke skulle finne noe interessant. Nå ønsker vi naturen og det naturlige velkommen, ifølge Styrerud. Finn tapet med murstein i både lyse- og mørkegrå utgave, som passer til de fleste innredningsstiler Se mer.


Innefarger Hvite farger. Velger man tapet over kjøkkenbenken er det en stor fordel å bruke en forseglende lakk, glass, eller begge deler for å bevare et pent utseende. En vannbasert lakk vil gi ekstra beskyttelse.


Tapet 2017

Den vil ikke beskytte like mye som en plate, men fungerer godt som en midlertidig løsning eller på kjøkken med lite bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg