onsdag 20. mars 2019

Rød beis

Ta hensyn til den norske tradisjonen av fargebruk i fjellheimen. Transparente beis som fremhever trestruktur egner seg svært god i dette landskapet, både til hus og hytte. Vegger får struktur og liv. HERDINS BEISPULVER VANNBASERT 10G RØD HERDINS EKTE BEIS Se alt fra HERDINS.


Selges ikke fra nettlager.

Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning.


Den kan dessuten blandes i mange beisfarger. Trebitt oljebeis gir et naturlig vakkert utseende. Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen. Inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket.


Drygolin Oljedekkbeis gir veggen en pen og avdempet trestruktur.

DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Er det langt å kjøre til hytta, så kan man lage paneler hjemme som man tar med ut i nærområdet.


Hva er egentlig beis , og hva er det ikke? Ifølge malermester Ole Andreas Klaveness brukes begrepet helt feil i Norge i dag. Mylands spritbeis Rød 5L Vi har valgt flasker på 500ml istedenfor 250ml som er vanlig. Spritbeis blir heller ikke for gammel så dersom skrukork er lukket ordentlig så varer flasken lenge. Spritbeis er ypperlig til beising av treverk, den naturlige struktur på treverk synes igjennom spritbeis dersom man ikke tar på for mange lag.


Med beis fremhever du treets struktur og ådring, og det naturlig fargespillet kommer frem. Bestanddeler i beisen trenger noe inn i veden og gir en tynn overflatehinne som beskytter veden mot lys og vekslende fuktighet. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Følg oss i sosiale medier og få med deg nyheter, kampanjer og arrangementer i tillegg til.


Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Beis Gruppe Beis Support. Bruksanvisning på pakken.

Noen farger passer best ved sjøen, mens andre egner seg bedre på fjellet eller for hytta i skogen. Her finner du forslag til fine hyttefarger. En annen ide for å unngå ytterligere formørking av den brune (som nesten er blitt sort) beisen: Er det mulig å beise med klar beis , altså beis uten farge, og likevel oppnå tilstrekkelig beskyttelse? Da vil vi unngå at det blir enda sortere i alle fall. CC Rustina primer gun metal grå 3dl Nick Agar Chroma Craft Gun metal grå primer.


Fargeemnene trenger inn i treet og gir en transparent fargesetting. Resultatet blir en levende overflate med høy trefølelse og dybde. Spennende interiørbeis med vannløselig fargestoff i pulverform som trenger inn i treet og gir en transparent farge. Fås tilpasset ulike treslag. Liberon Møbelbeis er en vannbasert beis til bruk for myke treslag som gran og furu, men kan også brukes på eik.


Penslene kan rengjøres i vann. INFORMASJON: Informasjon om beis. Brosjyre Kunsten å farge treverk.


I vårt fargedkart finner du forskjellige farger beis , fra lyse og brune nyanser nær den naturlige fargen til treet til mer fargerikt i blått, grått, rødt og grønt. Taksteinsolje for betongstein og vanlig eternittak (ikke supereternit). Kan tynnes med White Spirit på sugende underlag. Jeg kjenner ikke til Biltema-maling, men vanlig låvemaling av type rød Odel. Odel er en god maling til slik type bruk.


Den falmer mer enn dyr maling, og glansen fosvinner relativt raskt på vegger som får mye sol og vær. Men disse tingene er ikke så nøye på en låve. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg