tirsdag 12. mars 2019

Male kjøkkenvegg

Male kjøkkenvegg

I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken, som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male , ble hun veldig glad! Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Jeg har lenge tenkt på å male kjøkkenet i en farge, men fikk aldri bestemt meg for hvilken.


For et godt malingsresultat må vi starte med et godt forarbeid. Start med å rengjøre flaten du skal male ordentlig med Jotun spesialvask. Denne spesialvasken fjerner effektivt skitt og smuss! Vask over med en lofri klut og la tørke – den trenger ikke å skylles av før maling.


Det er enklest å male før man monterer innredningen, da slipper man å maskere og male inntil innredningen i ettertid. Der du skal ha fliser er det lurt å smøre på en primer før du flislegger. Alt tar ti men det er viktig å gjøre et godt grunnarbei understreker Owren. Hun legger til at kjøkkenet er et sted med mye fett. Og at du derfor må vaske og skylle skapdørene skikkelig før du går i gang med resten av malearbeidet.


Male kjøkkenvegg

Malerarbeid husmaling male huset fjerning fjerning av maling maler oslo vask huset Utvendig maling male kjøkken vegg lift fjerne Tapetsering svertesopp huset bærum pusse opp God kvalitet husveggvask hus lister tid farge tre hus stillas impregnering lakkfjernere arbeid Innvendig malerarbeid Utvendig. Gipsvegger fungerer bra, men det lønner seg å male med våtromsmaling og ikke vanlig veggmaling, spesielt i sprutsonene bak vask og steketopp. Dersom du gjør det helt enkelt, kan det likevel hende at du burde investere i en glassplate bak vasken og stekeovnen.


Dette fungerer veldig fint, sier Danielsson. Hvis du skal male på glatt filt eller vev, er en rulle med finere finish bedre for å oppnå en glattere struktur. Forarbeidet er det samme som om du skulle male – tapetlimet trenger et fast, rent og tørt underlag å hefte til.


Male kjøkkenvegg

Det er normalt ikke behov for maskering av lister, omhyggelig dekking av gulv eller gjentatte behandlinger. Mal i riktig rekkefølge. Etter taket males veggene, mens innendørs treverk som lister, paneler og karmer males til slutt.


Sørg for å male vått-i-vått, dvs. Skal du male både vegg og tak i et rom, må du alltid starte med taket. Rødt gjør oss stressa, vi spiser fort og vi kan derfor få dårlig fordøyelse hvis vi spiser i et rødt rom hver dag, sier hun.


For å få en kjøkkenvegg utenom det vanlige, kan du bruke en herdet glassplate med motiv. Finn gjerne et motiv selv som du får overført på platen. Flere bedrifter selger nå glass til å feste på veggen over benken på kjøkken. Firmaet Okside skreddersyr glassplater på bestilling.


Her er platene påtrykt motiver du selv velger. Matte farger ser ofte penere ut på veggen, og gir bedre kontraster – men dette er i bunn og grunn en smakssak. Trenger du hjelp til å frakte varene dine? Finansiering - BM Card.


Vi har finansierings- løsninger for deg! Det å kunne slippe grunning, bare male ett strøk og så være ferdig er derfor lykken for meg! Jeg burde sikkert ha grunnet, pusset og diverse. Men med Bengalack ser jeg ut til å slippe unna!


Jeg er også en stor fan av å fornye med spraymaling. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Male kjøkkenvegg

Fullt fungerende kjøkkener havner helt unødvendig på skraphaugen, fordi vi ønsker å sette et personlig preg på den nye boligen eller bare får lyst til å pusse opp hjemme. Den som vil være mer miljøbevisst, eller har et begrenset budsjett kan komme like langt med å male skrog og fronter, samt å bytte benkeplate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg