torsdag 21. mars 2019

Tilbud terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Presentasjon, tilbud eller avtale? Send dine dokumenter uten begrensning. Få full kontroll over mottakerens interesse i alla dine kontaktpunkter.


Les tester og omtaler før du kjøper.

Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk. JOTUN TREBITT TERRASSEBEIS KLAR BASE 3L Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Inntil års vedlikeholdsintervall.


Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og oppsprekking. Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Opptil tre års vedlikeholdsintervall.


Gir en ekstra hardfør finish.

Kan blandes i flere farger. Til bruk på både nytt og gammelt treverk. Kontakt oss og snarveier. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket.


Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. For terrasser, tretrapper, utemøbler etc. Stort utvalg av maling, lakk og beis. Butinox Oljebeis er spesielt utviklet for vegg.


Maling for innendørs og utendørs bruk. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der. Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende.


Det krever et gulv som tåler norske værforhold – fra store regnbyger til stekende sol. Enten det er en brygge ved sjøen, en terrasse på hytta eller en veranda i byen, så må utearealer av tre behandles. Terrassebeis , zinkspray, colorspray og rustmaling fra Hammerite.


Spesialbeis for terrasse som gir et ekslusivt matt og holdbart utseende, inntil års vedlikeholdsintervall.

Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Fargen Terrassebrun er en varm tradisjonell brun tone. UV-beskyttende, fargeløs og vannbasert. Den egner seg godt for alt impregnert tre utendørs der en kulørt overflate ønskes.


Eksempelvis terrasser utendørs, hagesnekkerier og møbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg