torsdag 7. mars 2019

Vindskjerming på rull

Du kan sitte lunt og godt bak en levegg. Fordelen med Scandic Markisers levegg på rull , er kombinasjonen mellom vindskjerming og solskjerming. Bestill gratis befaring og få tilbud på vindskjerming. Vår konsulent i ditt område tar kontakt med deg.


Nå kan du endelig nyte kaffen i fred på altanen uten at det kraftige sollyset blender deg, og uten at naboene ser hva du holder på med. Laget av 1 polyester. Den vertikale rullegardinleveggen er en stående kraftig rullegardin i kassett. Levers i inntil meteres høyde og meter uttrekk. Ypperlig til bruk på plasser der det ikke er aktuelt å sette opp en permanent vegg.


Levers med hvite eller grå profiler, velg mellom flere hundrede farger og mønster på duk. Dette er rett og slett en levegg på rull. Løsningen for deg som synes det er viktig å holde både vind og nysgjerrige øyne ute, og sommerkveldens lune stemning inne i utestuen. Flott og funksjonell når den er i bruk — borte når den rulles inn.


Mange festemuligheter til vegg, eller på frittstående holder. Den innebygde fjæren, gir optimal stramhet på duken. Når den rulles inn får den full beskyttelse i den elegante pulver-lakkerte aluminiumskassetten. Fasade SIRO levegg kan brukes på mange forskjellige måter.


Vi har en fleksibel levegg, som trekkes ut av kassetten og festes i valgt posisjon. Innebygde fjærer holder duken stram, og kassetten sørger for full beskyttelse når den er rullet inn. Våre levegger passer ypperlig til vindskjerming.


På denne måten kan du øke brukstiden av terrassen til å nyte tiden ute med venner og familie. Her viser vi seks ulike stiler – både levegg på rull og i tre. Se vårt utvalg av vindskjermingsprodukter og bestill.


Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Levegger og gjerder skjermer for innsyn og vin og setter en ramme rundt uteplassen. MAXBO tilbyr en rekke produkter som tåler kraftig. Siro leveres i flere stofftyper og fargevarianter.


Kan også leveres med screensduk og hjørnestolper. Og selv om du velger ferdigproduserte levegger, behøver ikke det bety at du må ha det samme som naboen. Det finnes mange forskjellige stiler og typer på markedet. Dersom du ikke ønsker eller har mulighet til å sette en levegg av tre, finnes det enkle løsninger med levegg på rull. Zip Screen vindskjerm går i ett med fasaden på bygget eller din pergola, samtidig som det sperrer for det meste av solvarmen og sollyset – uten å blokkere utsikten!


Siro Levegg kan brukes på mange forskjellige måter. Hele installasjonen kan enkelt skrues fast på veggen. Les mer om de forskjellige alternativene ved å trykke på bildene. Fleksible levegger fra NORSOL er en enkel løsning på økt utekomfort. Kald trekk fra sidevind gjør gjerne at finværsdager ikke blir like behagelige.


Skal det brukse til vindskjerming ser eg for meg mye blafring og. Finn tips om solskjerming og vindskjerming på vår fagblogg. Hvordan velge rett løsning for deg? Sol vindskjerming og levegger i høy kvalitet. Vi spesialtilpasser sol og vindskjerming løsninger etter dine behov.


Vi tilbyr en rekke ulike typer vindskjermer, seilduk og levegg i høy kvalitets duk. Vi kommer ut for å ta mål og gir deg en fast. Seilet monteres på vegg og trekkes ut ved behov.


Velg farge på duken fra vårt store fargeutvalg. Klikk her for å se fargeutvalget på levegger. Vi får fatt i levegg på rull , dette er rett og slett tynne grener av pil som er vevet sammen med metalltråder. Leveggene har en høyde på meter, og en lengde på 3. Få økt komfort og privatliv på terrassen! Levegg eller sidemarkise er en dekorativ type utvendig solskjerming og kommer både i tre og på rull.


Levegg pa rull eller i tre Her er seks enkle og stilige alternativ. Neste uke er det kampanje på denne leveggen med print av vakre Norge. Ta kontakt med oss på mail, og fortell oss hvor din nærmeste Europris-butikk er!


Genial, kan drage den ut når ej trenger den og rulle den fint inn. OsloAkershusomrdet her wwwvillamarkisenno Eller. Den har duk laget av markisestoff og leveres med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg