onsdag 6. mars 2019

Sigdal faz

Slette fronter med avrundet faset kant som gir modellen et soft preg. Faz har slette fronter med avrundet faset kant. Faz baderomsinnredning har rene og ekslusive linjer og ekte, norsk kvalitet. Se bilder og les mer om dette moderne badet på sigdal.


Vitrinedør uten sprosser med glassvalg. Leveres mattlakkert med skrog i.

Frontene heter Line og er fra Drømmekjøkkenet. Modellen kan leveres med vitrinedører uten sprosser med glassvalg. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Se vårt utvalg av kjøkken, ba garderobe og tilbehør. Montørteamet vårt jobber med å få alt på plass i disse dager.


Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Få en liten sniktitt på monteringen av spiseplassen til Faz kjøkkenet vårt. Tagg en venn du vil ta med deg på åpningen.

Legg merke til hvordan de tre designlampene skaper prikken over i-en! KJØKKENØY POPULÆRT – Hva er dine viktigste råd til folk som skal velge nytt kjøkken? Tenk kjøkkenet som en del av helheten i huset.


Hvordan vil du bruke lys og farger? Skuffene passer til et skap. Utforsk denne tavlen til mariannesjflot på Pinterest: SIGDAL.


Se flere ideer om Kjøkken, Kjøkkenidéer og Kjøkken inspirasjon. Hos oss kan du komme innom for en hyggelig kjøkkenprat og en kopp kaffe - og starte din kjøkkenreise hos oss. Liker du det klassisk eller moderne, så finner du det her!


Vegger og tak vil jeg beholde ubehandlet. Det er tre dører i rommet som er på ca m2. Våre forhandlere bygger stadig om sine butikker med nye og lekre kjøkkenmodeller. Kjøkkenet er blitt hjemmets viktigste oppholdsste og det har mange flere funksjoner enn selve matlagingen. Lekselesing, kontorarbei koseplass, lese-plass – når man planlegger kjøkkenet, er det viktig å tenke på hva menneskene i huset ønsker å bruke det til.


De avrundede kantene tilfører kjøkkenet det lille ekstra. Designdetaljen skaper skyggespill, fremhever frontene og gir liv til innredningen, uten støvkanter. Du finner denne i vår utstilling på Skippertorget.


Første etasje har åpen planløsning i stue og kjøkken, med mange vinduer og mye lys inn.

På fotoet ovenfor ser du en terrassedør med adkomst til stor, deilig uteplass på baksiden av huset. Her er rikelig med benkplass, praktisk tilrettelagt og planlagt for matlaging. De likte Faz fordi den ikke hadde noen profiler og er lett å holde ren. Familien Fredheim valgte en grå farge til kjøkkenet og malte vegger og la parkett i nyanser av grått.


Vedovnen ble også valgt for å passe til dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg