tirsdag 19. mars 2019

Jotun interiørbeis patinagrå

I denne filmen lærer du hvordan beise nytt, ubehandlet ELLER gulnet panel inne med LADY PUre Nature interiørbeis. Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. Selv om du har gulnet panel på hytta kan du fint få denne looken.


Vi skal velge en vindusfarge som passer både ute og inne, og på alle dørene. Det må være en RAL- farge.

En meget god interiørbeis som gir en naturlig matt overflate som fremhever den vakre trestrukturen. En naturlig matt og transparent finish skaper en lun og god atmosfære. Se det nye fargekartet her.


Bli inspirert av det interiørbeis -fargekartet fra LADY. Fra 2athome sin vakre hytte. Ved å kombinere to ulike farger på første og andre strøk, oppstår helt nye uttrykk.


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Pga lysforhold ser den litt forskjellig ut fra rom til rom!

Dersom du har et tidligere behandlet transparent underlag anbefales JOTUN Panellakk. Patinagrå , som gir et gråhvitt skjær, eller Sjøsan. SETERGRÅ Like grå som brun og like allsidig. Vi maler ny hytte innvendig, og har søkt råd hos ulike fargehandlere uten hell. På soverom til barna ønsker vi ulike blåtoner som kan passe i en fjellhytte.


Med interiørbeis gir du rett og slett hytta den ekstra lille piffen den trenger for å skinne. Tusen takk for råd så langt. Opplever at valg av interiørbeis er veldig vanskelig. Jeg er redd for at patinagrå blir for kjølig.


Syntes værbitt tre ble for mørk, selv over et strøk hvitkalket. Vi har prøvespann av de fleste fargene nå. Deretter behandler du veggene med beis, voks eller lakk.


Lady pure nature interiørbeis motvirker gulningen av panelet og gir det et varig, naturlig utseende. JOTUN Panellakk finnes i harmoniske farger, inndelt i to grupper for å forenkle fargevalget: dype og dempede farger. Alle disse finner du i det nye interiørbeis -fargekartet. Mar Flere produsenter har egne fargekart , men type og alder på. Jotun Lady interiørbeis.


Velg mellom ti farger, en interiørbeis og et vakkert tapet, og skap ditt eget.

Hos MAXBO finner du interiørbeis og lasur som fremhever det naturlige treverket. Beisen kan også benyttes til annet ubehandlet interiør, f eks møbler, dører, listverk og kryssfinèr av furu, gran og poppel. Før påføring skal flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett. Beis motvirker gulning og forskjønner treverket.


Interiørbeis Lady Pure Nature Klar 68L.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg