fredag 15. mars 2019

Infra maling produsent

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Finn de beste prisene på nettet. Her kan vi fylle på med merkevarenavnet og hvilken produsent som står bak og gjerne info om det er dårlig eller ei hvis du har brukt det selv. Selv starter jeg med noen her: Scala maling : Produseres av Gjøko og selges av jernia kjeden. Her finner du alt i maling , fra terrassebeis, gulvmaling og epoxymaling til takmaling, veggmaling og murmaling.


Se maling fra populære merker som Jotun Lady, Nordsjö, Butinox og Drygolin. Produktet er tilnærmest Jotun sin Optimal maling. Og er iallefall like god som den. Men koster noen hundrelapper mindre.


Residence aqua er somsakt et vanntynnet produkt, som gjør at det er ekstremt lett og påføre, kjøp en kvalitetskost. Skal du male inne eller ute, og bruker maling fra én produsent , får du ofte beskjed om at resten av produktene du kjøper til prosjektet bør komme fra samme produsent. Og det er ikke et salgstriks. Men tørrstoffinnhold er litt vesentlig. Du har altså fordelt liter farge på ca kvm vegg.


Andre merker gir deg liter igjen på vegg, altså en tykkere film. Mens noen få gir deg liter igjen på de samme kvm. The Norwegian EPD Foundation P. Invoice: Electronic invoice (EHF) to. Vi har kjøpt billigste Infra maling på OBS, og det vil jeg fraråde alle andre å gjøre. Neste gang vil vi velge den litt dyrere Lady-malingen.


Jeg forstå nå hvorfor det er blitt folkemalingen. Billigmalingen gir et resultet som ikke er like pent og som definitivt ikke har samme slitestyrke. Dette er vår erfaring, og den er dyrkjøpt!


En meget værbestandig oljemaling for utvendig treverk som holder fargen i lang tid. Sparkel, pussing, to strøk grunning og to strøk maling. Fikk anbefalt infra diamant maling som er en vannbasert oljemaling til bruk på panel. Forhørte meg med selgeren som sa at den var inneklima.


Den nye trenden innen interiørmaling. Jeg foretrekker infra vegg framfor lady vegg 10. Synes den er bedre å male med rett og slett. Bedre konsistens føler jeg. Kjøp jordan ultimate pensler og jordan perfect rulle, den er litt lettere enn ultimate-rulla.


Det er bare slik at billigprodukter produseres hos de samme kjente firmaene som du kjenner til, men de har en annen kvalitet. Et godt testresultat på Titran trekkes ned av resultatet på Østlandet der den både slipper kvist ganske tydelig – og også er plaget av svertesopp og skitt. Testhellen som har ligget på Titran ser ut til å ha kost seg, og har ingen synlige skader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg