mandag 18. mars 2019

Karaffel whisky

Karaffel til hverdags og til fest. Se hele utvalget her! Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Mooie flessen Whisky vind je op Gall. Voor 22:bestel morgen in huis!


Karaffel whisky

En whiskey karaffel ble tidligere benyttet når man kjøpte whiskey rett fra tønnen i butikken. I dag benyttes en whiskey karaffel mest av estetiske årsaker. En vakker whisky karaffel tar seg godt ut i barskapet eller fremstilt på en bokhylle. En stor fordel med whiskey karafler er at ingen ser hva slags whiskey du faktisk serverer.


En whiskykaraffel med navn er en perfekt gave til whisky -connaisseuren. Med riktig whisky karaffel får du en meget elegant presentasjon av denne klassiske drikken. Det er et perfekt tilbehør når du har gjester over og ønsker å by på en av dine litt finere whiskyer.


Karaffel whisky

Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter karaffel eller andre produkter så har vi et stort utvalg. STOR KARAFFEL : (liter) Den rommer en hel flaske whiskey eller vin. Tettsittende flaskepropp i glass for å holde drikken din frisk og smakfull. Kjøp på nett og få rask.


Det følger også med en trakt, slik at du ikke søler under påfylling. ERIK karaffel med whiskey glass. Stelton Rig-Tig Cool-it Vattenkaraff 150cl. Frederik Bagger Crispy Waterfall Vattenkaraff 100cl. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Karaffel whisky

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Aida har skapt et elegant mønster inspirert av krystallglass. Scotch Whisky - Carafes Whisky carafe No. Harvey karaffel er beregnet til. I tillegg er det den perfekte gaven til han eller hun som har alt!


En vannkaraffel gjør det enklere å holde alle middagsgjester hydrert. Vi har også vinkaraffel hvis du vil lufte vinen før du serverer. Eva Solo Eva Solo Kjøleskapskaraffel 1. Dette omfatter alt fra vinglass og ølglass til vanlige vannglass.


Har whisky på den og synes den gjør seg godt fremme i hylla. I kategorien finner du også spesialglass til cognac, whisky , martini og champagne. Jeg tror fin far vil like gaven.


Om man drar frem en flaske cognac, så er det så lett å la det bli med det, me med en karaffel så kan man skryte av at man vet litt om den. En whisky karaffel af de helt ægte: Kvadratisk, slebet og i krystal. En meget enkel og gammel karaffel med facetslibninger langs hals.


Karaffel whisky

Drik din yndlingswhisky i ægte Mad Men retrostil med det fornemme lounge whiskysæt fra Lyngby Glas. Både karaffel og glas har elegante detaljer, der tilføjer et strejf af stil til enhver drink. Materiale: krystalglas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg