fredag 15. mars 2019

Kähler lyshus stor

Kähler lyshus stor

Kähler Lyshus - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon.


Kähler lyshus stor

Lyshusene er produsert i stengods og er alle formede som forskjellige bygninger eller hus som sprer et varmt skinn og herlige skygger når de er tent. Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Dette høye, sylinderformede lyshuset, Tårn, er inspirert av de mange unike bygningene som har skutt opp i storbyene de siste årene. Skap vakre og stemningsfulle lyssilhuetter med de små håndskårne vinduene i varierende størrelser og med flere Urbania- lyshus satt sammen.


Tenn opp en mørk kveld og se det flotte, ulike lyset fra hvert enkelt lyshus. Legg til favorittmerke. Hammershøi er en stor kolleksjon, som rommer et rikt servise, samt en serie etter hvert svært så populære vaser og lysestaker.


Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt servise. KäHler Lyshus Stor sjelden endret. Stort og stemningsskapende lyshus. Det fine miniature Urbania- lyshus er inspireret af den verdenskendte Bauhaus-arkitektur og hvert hus har sit helt eget fine udtryk.


Vinduerne er alle udskåret i hånden og dette giver derfor dem derfor deres egne unikke udtryk. De har et moderne uttrykk men har samtidig noe trygt og kjent over seg. Urbania-lyshusene er enkle men likevel veldig dekorative. Byhuset - H1mm x Bmm.


Kähler lyshus stor

Hos CC-Isenkram forhandler vi alt fra Omaggio, Hammershøi, Ursula, Botanica og mange flere. Bland store og små hus, det ser helt nydelig ut! Bruk og sikkerhet: Sett aldri lyshusene på et brennbart materiale. Bruk kun telys med folie og en brennetid på fire timer.


Plasser alltid lyset midt i lyshuset for å unngå at varmen fra flammen forårsaker skader på produktet. Designstjerner har bestilt inn noen som du kan forhåndsbestille her nå. Lysskinnet gjennom du små vinduene skaper et stemningsfylt lys. De ulike bygningene i serien med lyshus har fått navnet Urbania.


Kähler lyshus stor

Urbania lyshus Langkirke passer perfekt i vinduskarmen. Les tester og omtaler før du kjøper. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg