mandag 4. mars 2019

Jotun metallmaling

Jotun metallmaling

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Bredt og omfattende utvalg av kvalitetsverktøy til overflatebehandling. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. LADY Minerals kalkmaling gir vakre, kalkede vegger med unikt fargeuttrykk.


De varme, naturlige fargetonene kan både fremstå røffe og industrielle, men også myke. Marine, Protective and Powder Coatings. Hos MAXBO finner du metallmaling til utvendig bruk.


Merke: Bengalack og Hammerite. Vi har ulike malingstyper til forskjellige overflater. Jern- og metallmaling med rustbeskyttelsespigment! Hammerite kan til og med påføres direkte på overflater av zink. Hard Heads metallmaling kan brukes på ulike underlag og påføres med pensel eller sprøyte!


En blank lakkmaling med veldig god utflyting til bruk uten- og innendørs. Malingen kan brukes på tre, metall og stål. Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter. Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter.


Til forskjell fra tradisjonell maling kan du male direkte på rust med Hammerite. Produktenes spesielle -3-i-1-formular gjør at du ikke trenger grunning før du maler. Jotun Benarolje Blank. Fremhever den naturlige gløden i alle treslag og er spesielt godt egnet på eksotiske treslag.


Oljen er tilsatt lysstabilisator. Gir en blank værbestandig film som beskytter treverket mot gråning og forvitring og fremhever treets naturlige lød. Dette er nok det produktet som best kan erstatte Antiparasitt som er borte fra markedet.


JOTUN Rå linolje er et vegetabilsk naturprodukt med meget god inntrengningsevne. Rå linolje benyttes, tynnet med terpentin, som båtolje og andre steder hvor maksimal inntrengning er påkrevet eller ønsket. Linolje kan i forbindelse med senere overmaling forårsake oppblæring. Vi tilbyr den profesjonelle bruker tradisjonelle kvalitetsprodukter til overflatebehandling for fredede, bevaringsverdige og nye moderne bygg. Vi fører linoljemaling.


Flott silkematt akrylmaling til paneler og lister av tre innendørs. Primer og finish i ett. Først fjerner du løs rust med en stålbørste og sandpapir og deretter vaskes overflaten med vaskemiddel, skyll og la tørke. Optimal inneholder midler mot svertesopp og tar opp lite skitt.


Jotun metallmaling

Denne type maling er en kombinasjon av spesialakryl og alky noe som gir god værbestandighet. Dekkmaling for metall forhindrer rusting og stopper eksisterende rust. Med Beckers Maling for metall kan du beskytte maskiner, redskap og gjerder.


Skal du lakke, olje interiør eller beskytte noe mot rust? Se vårt brede utvalg av oljer og spraylakk som gir en perfekt finish på dine favorittmøbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg