torsdag 21. mars 2019

Marmor kontaktplast

Kontaktplast , selvklebende dekorplast. Vil du ta bort kontaktplasten igjen, gjør du det enklest ved å varme den litt forsiktig med en hårføner. Etter et døgn oppnår limet full styrke og sitter godt på plass. Selvklistrende PVC-folie til oppsetting på møbler, vegger, paneler osv.


Folien klistrer ved hjelp av.

Forny bordet, kommoden, kjøkkenet, kjøkkenbenken, skjenken og mye mer. For å oppnå best resultat anbefaler vi bruk av tapetsletter og en skarp tapetkniv. Kjøp online - Bauhaus. Klebefolie er noe som kan gjøre hjemme ditt helt unikt. Det en enkelt å feste, bare bruk litt vann.


Det kan brukes på både møbler, vegger og tak. Det er enkelt og rengjøre, så dette er et produkt med høy kvalitet.

I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til. KONTAKTPLAST er det ultimate DIY-produktet som gjør det superenkelt å fornye møbler og interiør hjemme. Viser alle resultater. Slipp unna pussing, maling oglange tørketider ved å bruke en virkelighetstro og dekorativ folie til å fornye kommoden, oppgradere kjøkkenet eller til å koordinere spisebordet med skjenken. D-C Fix er verdens ledende produsent av selvklebende folie, som også kalles kontaktplast eller dekorasjonsfolie.


Brukes i interiøret, på møbler, til å kle inn bokser, permer, hyller m. Monteringen er meget enkel. Tåler vann og kan enkelt fjernes igjen. For tips om montering se video under monteringsanvisning. Naturlig møbelfolie Pynt hjemmet ditt med farger og mønster inspirert av naturlige omgivelser! Hos oss finner du folier i mange ulike teksturer.


Gör möbler och inredning persoliga med dekorplast! Med dekorationsplast från d-c-fix kombinerar du enkelt perfekt funktion med en tilltalande design. Dessuten er det skikkelig tungt.


Med noen meter kontaktplast får du det samme uttrykket til en betydelig rimeligere pris.

Kle noen små møbler med marmorplast, og du får tidsriktige detaljer på et blunk. Slik lager du kule marmorbrikker selv. Du kan få en kjøkkenbenk i marmor til en brøkdel av prisen eller hvis du leier så kan du faktisk oppgradere den forferdelige kjøkkenbenken uten problem!


Hos kreativdekor finner du et stort utvalg kontaktplast , vindusfolie og interilørfolier. Vi har også folie til hobbybruk fra 3M og oracal. D-c-fix Med kontaktplast med marmormønster forvandler du raskt og enkelt et møbel eller et kjøkkenskap til noe som ser mye mer trendy og eksklusivt ut.


Dekorplast och kontaktplast utan PVC till ikeamöbler. Marmor er en trend som er kommet for å bli! Har du tidigare använt dekorplast, kontaktplast eller vinylplast så kommer du att älska Stickyfront.


Stickyfronterna är i motsats till vanlig dekorplast helt PVC-fri, materialet är mjukt och smidigt att arbeta med och av hög kvalitet. Allt detta gör att det är mycket lätt att montera.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg