torsdag 7. mars 2019

Rørospledd husfliden

Vi vil gjerne dele våre beste tips og råd med deg. Meld deg på i dag og få tipsene rett i innboksen din! Pledd fra Røros Tweed på nett hos Norsk Flid!


Norsk ull, 1 norsk produksjon og tett samarbeid med Skandinavias ledende designere og tekstilkunstnere har gjort. Vi har materialpakkar for bunad og bunadskjorter og eit variert utval stoff, band og tilbehøret som du treng for å sy bunaden din. Livet ville blitt mykje kaldare utan lekre norske ullpledd.


Ullpledda finst i forskjellige storleikar og mange vakre fargevariantar, både einsfarga og mønstra. Eneforhandler av Nedre Buskerudbunad. Vi er også en ledende faghandel innenfor garn - og vi tilbyr et rikt. Vi fører, i tillegg til buna tradisjonsvarer og varer med mer moderne formgiving.


Hos oss finner du mange norskproduserte varer, og materialene er mest mulig naturbaserte. Medlemsrabatt i Norsk Flids nettbutikk. Designer Ingunn Birkeland har overført sitt eget fletteverksmønster til vev. Høstnyheter hos Pur Norsk.


Med en ny årstid på trappene, flyttes fokuset innendørs. Røros Pledd -Puter-Sitteunderlag stort utvalg. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Reviews Heldig som fikk tatt mål på.


Rørospledd husfliden

Vi har spesialisert oss på norsk og lokal design og bunader fra Trøndelag. Butikken vår i Olav Tryggvasons gate er snart 1år, og er for en institusjon å regne. Vi er en ledende faghandel innenfor garn - og vi tilbyr et rikt utvalg av klær, gaver og bruksting. Klikk på vår hjemmeside for å finne din nærmeste butikk.


De hadde noen som kostet litt mer, men også noen som kostet litt mindre. Prisen varierer etter hvilket teppe du velger. Jeg har ikke sett dem i noen internettbutikk.


Rundt medlemmer er i dag tilsluttet laget. Myke, luftige og behagelige pledd i 1 ren norsk ull. Fått spørsmål om og hjelpe ei med og. Butikken har alltid ligget i sentrum, og de siste par årene har butikken holdt til i Storgata og er således med på å opprettholde et fortsatt velfungerende handelsmiljø i sentrum.


Vi brenner for det som skapes i Norge og vårt produktutvalg spenner fra bunad til klær. Fra garn til gaver og brukskunst. Vi produserer Trønderbunad og festdrakter designet av Ann Bente Lidal. Videre selger vi bunader fra hele landet.


Skaugum og fine smykker fra Huldresølv, bunader, garn, deilige strikkeplagg og Rørospledd. Når vi går over dørterskelen rammes vi umiddelbart av en noe nasjonalromantisk følelse. Bunader, garn, deilige strikkeplagg og Rørospledd. Ta med deg bunadsskjorta di. Pakke med stoff til å øve på, nål og tråd til kr 5- får du kjøpt hos oss.


Mot Nord - pled pute og sitteunderlag. Rørospledd fra Røros produkter. Husfliden er liksom et lite stykke Norge. Vi finner også mange andre flotte gaveartikler i butikkhyllene. Blant annet Rørospledd , som er eneste teppeprodusent som fortsatt lager teppene sine i Norge.


Rørospledd husfliden

Her finner du alle varer som kan bestilles direkte fra vår nettbutikk. Vi leverer også en del artikler på forespørsel, du kan lese mer om disse her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg