torsdag 21. mars 2019

Jotun demring passer til

Rommet ligger nordvendt og med kun et vindu kan lyset være kaldt og blålig. Demring luner rommet og fremstår nøytral og fin, og best av alt er at den går til alt! Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din.


Gir en dus fin gråfarge og passer fint sammen med. En ren, mellomgrå tone som gir et lyst, delikat utseende. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.


Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon.


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Men Ascott virker jo være et veldig godt alternativ hvis man har lyst på grå vegger. Vi kikket i utgangspunkt på flere av gråfargene til jotun bl. Neutral var helt uaktuell derfor og demring var også veldig kall.


Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Jotun demring passer til

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Få interiørtips sendt direkte til innboksen din! Nina er fargedesigner i Jotun og har til enhver tid full oversikt over de beste og vakreste fargekombinasjonene. Hvittoner kan oppleves som gulaktige, rødaktige, varme, kjølige, gråaktige eller blåaktige.


Mulighetene er ganske enkelt mange. Det er ikke slik at det finnes en enkelt hvittone som passer hos absolutt alle, sier Nina Klæboe, interiør- og fargedesigner i Jotun. JEG skjønner jo det hehe, men mange er da enig med meg, trallaleii! Helt rom, ja okay, men en vegg, det er relativt fort gjort. Her kommer litt inspirasjon til fargebruk.


Jotun demring passer til

Bilder fra Scanox og Jotun , med kombiasjoner, fargekoder og navn. JOTUN FARGESENTER INNE Jotun Fargesenter Inne presenterer 1gode og velprøvde farger for vegg og interiørdetaljer. Afargeprøver – noe som gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig fargevalg.


Bak på alle fargeprøvene finner du anbefalte kombinasjonsfarger fra våre fargedesignere. Høsten har ankommet, og med den kommer også nye farger! Det har fått navnet Rythm of life og gir oss spennende og harmoniske uttrykk.


Denne høsten har Jotun kommet med et nytt, spennende fargekart. Det er totalt farger hvor du både kan finne duse, dype og sterke. Der står sofaen Mags fra Hay og bordet Comb Ellipse fra Bolia. Siren sverger til helt andre pastellfarger. I stuen gikk vi for en sofa som vi kunne velge størrelse, farge og form på selv.


Modulsofaen fra Hay har dessuten lav rygg, som passer perfekt under stuevinduene våre. Min absolutte favoritt er den lyse gråfargen som heter Marble Light, fra Flügger. Den passer for de som vil bort fra hvitt, men fortsatt ha det lyst.


Jotun Lady har også mange gode gråfarger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg